Alle gitaren

Admira Sara EC

Inhoud

Admira Sara EC: betaalbare elektrisch-akoestische gitaar!

Als je op zoek bent naar een betaalbare elektrisch-akoestische Spaanse of klassieke gitaar dan is de Admira Sara EC een goede optie. De Admira Sara EC heeft een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding, het is een goede gitaar voor een zachte prijs. Bekijk de Admira Sara EC bij Keymusic >>> Inhoud1 Admira Sara EC kopen2 Hoor en zie de Admira… Read More »

0 comments
Alhambra 4P gitaar

Alhambra 4P gitaar kopen: een terechte bestseller!

Als je op zoek bent naar een goede klassieke gitaar dan is de Alhambra 4P gitaar een zeer goede optie. De Alhambra 4P gitaar is een gitaar met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en is al jaren een bestseller. Bekijk de Alhambra 4P gitaar bij Bax-shop >>> Inhoud1 Alhambra 4P gitaar kopen2 Alhambra 4P gitaar: gemaakt in Spanje!3 Hoor de… Read More »

0 comments
Cuenca 10

Cuenca 10 gitaar kopen: goede klassieke gitaar

Als je op zoek bent naar een goede klassieke gitaar dan is de Cuenca 10 een goede optie. De Cuenca 10 is een gunstig geprijsde klassieke gitaar van goede kwaliteit. Bekijk de Cuenca 10 bij een webshop >>> Inhoud1 Cuenca 10 kopen2 Cuenca 10: handgemaakt!3 Hoor en zie de Cuenca 10 in actie4 Overige benodigdheden voor de Cuenca… Read More »

0 comments
Admira Juanita gitaar

Admira Juanita gitaar kopen: goede gitaar uit Spanje!

Als je op zoek bent naar een goede Spaanse gitaar dan is de Admira Juanita gitaar een goede optie. De Admira Juanita gitaar is een klassieke Spaanse gitaar die gemaakt wordt in Spanje, en heeft een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Bekijk de Admira Juanita gitaar bij een webshop >>> Inhoud1 Admira Juanita gitaar kopen2 Hoor en zie de Admira Juanita… Read More »

0 comments
Admira Paloma gitaar

Admira Paloma gitaar kopen: betaalbare Spaanse gitaar!

Als je op zoek bent naar een Spaanse of klassieke gitaar, dan is een Admira Paloma gitaar een goede optie. Een Admira Paloma gitaar is een kwalitatief goede gitaar voor een betaalbare prijs. Bekijk de Admira Paloma gitaar bij een webshop >>> Inhoud1 Admira Paloma gitaar kopen2 Hoor en zie de Admira Paloma gitaar in actie3 Overige benodigdheden… Read More »

0 comments
Admira Malaga gitaar

Admira Malaga gitaar kopen: gemaakt in Spanje!

Als je op zoek bent naar een klassieke Spaanse gitaar, dan is de Admira Malaga gitaar een goede optie. De Admira Malaga gitaar is als rechthandige en als linkshandige variant verkrijgbaar. Bekijk de Admira Malaga gitaar als rechtshandige gitaar bij een webshop >>> Bekijk de Admira Malaga gitaar als linkshandige gitaar bij een webshop >>> Inhoud1 Admira Malaga… Read More »

0 comments
Gibson Firebird kopen

Gibson Firebird kopen: de beste opties in 2018!

Wil je een Gibson Firebird kopen, dan bespreek ik in dit artikel de naar mijn mening twee beste opties in 2018, namelijk de Gibson Firebird Studio 2018 Vintage Sunburst en de Gibson Firebird 2018 Ebony. Bekijk de Gibson Firebird Studio 2018 Vintage Sunburst hier bij Keymusic. Bekijk de Gibson Firebird 2018 Ebony hier bij Keymusic. Inhoud1 Gibson Firebird… Read More »

0 comments
Gibson Flying V kopen

Gibson Flying V kopen: de beste optie in 2018!

Wil je een Gibson Flying V kopen dan bespreek ik in dit artikel de naar mijn mening beste optie, namelijk de Gibson Flying V 2018. Je kunt deze Gibson Flying V kopen als rechtshandige gitaar, maar ook kun je deze Gibson Flying V kopen als linkshandige gitaar. – Bekijk hier de Gibson Flying V 2018 bij een webshop… Read More »

0 comments
Gitaar voor kleine handen

Gitaar voor kleine handen kopen: de beste opties!

Voor als je op zoek bent naar een gitaar voor kleine handen bespreek ik in dit artikel de naar mijn mening beste opties. Of je nu op zoek bent naar een akoestische gitaar voor kleine handen of een elektrische gitaar voor kleine handen, voor beide gevallen komen goede opties aan de orde. Inhoud1 Gitaar voor kleine handen kopen2… Read More »

0 comments
Schecter Traditional Standard

Schecter Traditional Standard Rosewood kopen

In dit artikel bespreek ik de Schecter Traditional Standard Rosewood. Dit is een stratocaster-model van het merk Schecter. Inhoud1 Schecter Traditional Standard Rosewood kopen2 Zie en hoor de Schecter Traditional Standard Rosewood in actie3 Schecter Traditional Standard Rosewood: uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding4 Overige benodigdheden voor de Schecter Traditional Standard Rosewood kopen Schecter Traditional Standard Rosewood kopen De Schecter Traditional Standard… Read More »

0 comments
Schecter PT Standard

Schecter PT Standard Maple telecaster kopen

In dit artikel bespreek ik de Schecter PT Standard Maple. Deze gitaar is gemaakt in Telecaster-stijl en is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: Butterscotch Blonde en Aged Cherry Burst. Inhoud1 Schecter PT Standard Maple telecaster kopen2 Hoor en zie de Schecter PT Standard Maple in actie3 Schecter PT Standard Maple telecaster: goede prijs-kwaliteitsverhouding4 Overige benodigdheden voor de Schecter PT… Read More »

0 comments
Silent gitaar kopen

Silent gitaar kopen: de beste verkrijgbare varianten

Voor als je op zoek bent naar een silent gitaar zal ik in dit artikel verschillende verkrijgbare varianten bespreken. Ik bespreek in dit artikel de naar mijn mening beste opties. Inhoud1 Wat is een silent gitaar of stille gitaar?2 Waarom een silent gitaar of stille gitaar kopen?3 Verschillende soorten silent gitaar of stille gitaar4 Klassieke silent gitaar kopen4.1… Read More »

0 comments
Seagull 12 snarige gitaar

Seagull 12 snarige gitaar: twee verkrijgbare varianten

Voor als je op zoek bent naar een Seagull 12 snarige gitaar zal ik in dit artikel twee verkrijgbare varianten bespreken. Inhoud1 Seagull 12 snarige gitaar: verkrijgbaar als akoestische of elektrisch-akoestische gitaar2 Seagull 12 snarige gitaar als akoestische gitaar kopen2.1 Seagull 12 snarige gitaar: Walnut SG Dreadnought westerngitaar kopen2.2 Overige benodigdheden voor de Seagull 12 snarige gitaar als… Read More »

0 comments
Fender CD 60 BK

Fender CD 60 BK: twee verkrijgbare varianten

Als je op zoek bent naar een Fender CD 60 BK heb je de keuze uit verschillende varianten. Ik zal in dit artikel twee verkrijgbare varianten bespreken, namelijk de Fender CD 60 BK als akoestische westerngitaar en de Fender CD 60 BK als elektrisch-akoestische westerngitaar. Ook zal ik in dit artikel handige overige benodigdheden voor deze gitaren bespreken,… Read More »

0 comments
Fazley WST400N western gitaar

Fazley WST400N western gitaar kopen: betaalbare western gitaar

Ben je op zoek naar een goede en betaalbare western gitaar? Dan is de Fazley WST400N western gitaar een goede optie. Ik zal deze gitaar in dit artikel bespreken. Verder zal ik ook overige benodigdheden die bij deze gitaar passen bespreken, zoals een gitaartas, een gitaarstandaard en een gitaarband. Fazley WST400N western gitaar naturel kopen De bovenkant van… Read More »

0 comments
LaPaz CST400N klassieke gitaar kopen

LaPaz CST400N klassieke gitaar kopen: betaalbare klassieke gitaar

Als je op zoek bent naar een goede en betaalbare klassieke gitaar, dan is de LaPaz CST400N klassieke gitaar een goede optie. Ik zal de LaPaz CST400N klassieke gitaar in dit artikel bespreken. Ook zal ik verschillende handige overige benodigdheden die bij deze gitaar passen, zoals een gitaartas en een gitaarstandaard, bespreken in dit artikel. LaPaz CST400N klassieke gitaar… Read More »

0 comments
LaPaz C100N klassieke gitaar

LaPaz C100N klassieke gitaar of LaPaz C200N kopen: betaalbare startersgitaar

Als je op zoek bent naar een betaalbare klassieke gitaar dan is de LaPaz C100N klassieke gitaar een goede optie. Ik zal deze gitaar hieronder bespreken. Ook zal ik enkele overige benodigdheden die handig zijn om te hebben bij deze gitaar bespreken in dit artikel. Inhoud1 LaPaz C100N klassieke gitaar kopen2 LaPaz C200N: verbeterde versie van de LaPaz… Read More »

0 comments

LaPaz C50N klassieke gitaar kopen

Als je op zoek bent naar een betaalbare klassieke, ofwel ‘Spaanse’, gitaar, dan is de LaPaz C50N klassieke gitaar een goede optie. Ik zal de LaPaz C50N klassieke gitaar hieronder bespreken. Daarnaast zal ik ook een aantal handige benodigdheden voor bij deze gitaar voor je op een rij zetten. LaPaz C50N klassieke gitaar kopen De bovenkant van de… Read More »

0 comments
12 snarige takamine

12 snarige Takamine kopen: vier goede opties

Ben jij op zoek naar een 12 snarige Takamine gitaar? Ik heb vier goede 12 snarige Takamine gitaren voor je uitgezocht die ik hieronder zal bespreken. Inhoud1 12 snarige Takamine P6JC-12 BSB EA Jumbo (cutaway) sunburst kopen2 12 snarige Takamine P3DC-12 elektrisch-akoestische westerngitaar kopen3 12 snarige Takamine GJ72CE-12NAT elektrisch-akoestische gitaar kopen4 12 snarige Takamine GD30CE-12NAT elektrisch-akoestische gitaar kopen5… Read More »

0 comments
Roze kindergitaar

Roze kindergitaar kopen

Ben je op zoek naar een roze kindergitaar? In dit artikel zal ik twee elektrische roze kindergitaren en twee klassieke (akoestische) roze kindergitaren bespreken. Een kindergitaar is met zijn kleinere formaat niet alleen geschikt voor kinderen, maar bijvoorbeeld ook voor kleinere mensen of om bijvoorbeeld mee te nemen op reis. Inhoud1 Elektrische roze kindergitaar kopen1.1 Squier Mini Strat… Read More »

0 comments
Klassieke gitaar met cutaway

Klassieke gitaar met cutaway: Manuel Rodriguez Nature Caballero 11 Cut Electric Neck Walnut kopen

Ben je op zoek naar een klassieke gitaar met cutaway? Dan is de Manuel Rodriguez Nature Caballero 11 Cut Electric Neck Walnut een goede optie. Inhoud1 Waarom een klassieke gitaar met cutaway kopen?2 Manuel Rodriguez Nature Caballero 11 Cut Electric Neck Walnut kopen: klassieke gitaar met cutaway3 Gitaartas, gitaarkoffer, gitaarstandaard en gitaarversterker voor deze klassieke gitaar met cutaway4… Read More »

0 comments
Western gitaar met brede hals

Western gitaar met brede hals: Seagull S6 Original kopen

Ben je op zoek naar een western gitaar met brede hals? Dan is de Seagull S6 Original een zeer goede optie. Inhoud1 Waarom een western gitaar met brede hals kopen?2 Seagull S6 Original akoestische western gitaar met brede hals kopen3 Gitaarstandaard, gitaarband, capo en stemapparaat voor de Seagull S6 Original akoestische western gitaar4 Western gitaar met brede hals… Read More »

0 comments
Fazley FSG400DR Fazley FSG400BK Fazley FSG400WH

Fazley FSG400DR, Fazley FSG400BK of Fazley FSG400WH kopen

Als je een voorliefde hebt voor double cut gitaren, zoals de gitaren uit de Gibson SG-serie, maar je op zoek bent naar een betaalbare gitaar, dan is een Fazley FSG400-gitaar een goede optie. De Fazley FSG400 is beschikbaar in drie kleurenvarianten: – De Fazley FSG400DR is het rode model. – De Fazley FSG400BK is de zwarte variant. –… Read More »

0 comments
Fazley W60C HN Fazley W60C VS

Fazley W60C HN of Fazley W60C VS akoestische western gitaar kopen

Als je op zoek bent naar een degelijke en betaalbare akoestische western gitaar dan is de Fazley W60C een goede optie. De Fazley W60C is in twee kleurenvarianten verkrijgbaar: – De Fazley W60C HN wordt uitgevoerd in de kleur naturel (houtkleur). – De Fazley W60C VS wordt uitgevoerd in de kleur vintage sunburst. Fazley W60C HN of Fazley… Read More »

0 comments
Fazley FE100CBK Fazley FE100CN

Fazley FE100CBK of Fazley FE100CN: elektrisch-akoestische westerngitaar kopen

Als je op zoek bent naar een betaalbare elektrisch-akoestische westerngitaar (een westerngitaar die je op een versterker aan kunt sluiten), dan is de Fazley FE100CBK of de Fazley FE100CN een goede optie. Het zijn beide dezelfde gitaren, alleen verschillen zij van kleur. De Fazley FE100CBK is de zwarte variant, en de Fazley FE100CN wordt uitgegeven in de kleur naturel,… Read More »

0 comments
Fazley FTL200YB Fazley FTL200NT Fazley FTL200BK

Fazley FTL200NT, Fazley FTL200YB of Fazley FTL200BK kopen

Voor als je op zoek bent naar een goedkoop telecaster-model zijn de Fazley FTL200NT,  de Fazley FTL200YB of de Fazley FTL200BK goede opties. Dit zijn drie kleurenvarianten van dezelfde gitaar, de Fazley FTL200: – de Fazley FTL200NT heeft de kleur ‘naturel’. Dit is een houtkleur, waarbij je de nerven mooi in het hout ziet zitten. – de Fazley FTL200YB is… Read More »

0 comments
Fazley FRC600SB Fazley FRC600BK

Fazley FRC600SB of Fazley FRC600BK goedkope semi-akoestische gitaar kopen

Ben je op zoek naar een semi-akoestische gitaar voor een milde prijs? Dan is een Fazley FRC600-gitaar een goede optie. Deze gitaar is er in 2 kleurenvarianten, die ik hieronder zal bespreken: – de Fazley FRC600SB wordt uitgegeven in de kleur sunburst. – de Fazley FRC600BK wordt uitgegeven in de kleur zwart. Fazley FRC600SB of Fazley FRC600BK kopen Het… Read More »

0 comments
Fazley E100 BK Fazley E100 SB

Fazley E100 BK of Fazley E100 SB kopen: goedkope elektrische gitaar

Als je op zoek bent naar een goedkope elektrische beginnersgitaar dan is de Fazley E100 een goede keuze. Hij is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, namelijk in de kleuren sunburst en zwart. De Fazley E100 BK is de zwarte variant, en de Fazley E100 SB is de sunburst-variant. Fazley E100 BK of Fazley E100 SB kopen Deze gitaar heeft… Read More »

0 comments
Fazley FLP300SB Fazley FLP300WH Fazley FLP300BK

Fazley FLP300SB, FLP300WH of FLP300BK kopen

Ben je als beginner op zoek naar een eerste elektrische gitaar? De Fazley FLP300 is een goede elektrische gitaar voor beginners. Hij is verkrijgbaar in de kleuren sunburst, wit en zwart. De modelnamen bovenaan de tabel hieronder staan voor de verschillende kleuren waarin deze gitaar verkrijgbaar is. Van de sunburst-variant is er ook een linkshandige versie verkrijgbaar voor de beginnende… Read More »

0 comments
LaPaz 001 BK klassieke gitaar black

LaPaz 001 BK klassieke gitaar black kopen: goedkope gitaar voor beginners

Ben je als beginner op zoek naar een goedkope klassieke gitaar? Dan is een Lapaz 001-gitaar een optie. Het is een klassieke, ofwel Spaanse, gitaar met nylon snaren. De onderstaande optie die ik in dit artikel bespreek is in het zwart, maar hij is ook in andere kleuren verkrijgbaar. Zo is de LaPaz 001 ook verkrijgbaar in het rood, wit,… Read More »

0 comments
Fazley W50CN Fazley W50CBK

Fazley W50CN of Fazley W50CBK kopen: perfecte gitaar voor beginners

De gitaren uit de Fazley W50C-serie zijn goede gitaren om als beginner mee te beginnen, of voor als je niet te veel aan een gitaar wil of kan besteden maar toch een degelijke gitaar zoekt. Het zijn gitaren van goede kwaliteit voor een zeer zachte prijs. Deze akoestische western gitaar is beschikbaar in houtkleur en in het zwart. Het… Read More »

0 comments