Admira Malaga gitaar kopen: gemaakt in Spanje!

Als je op zoek bent naar een klassieke Spaanse gitaar, dan is de Admira Malaga gitaar een goede optie.
De Admira Malaga gitaar is als rechthandige en als linkshandige variant verkrijgbaar.
Bekijk de Admira Malaga gitaar als rechtshandige gitaar bij een webshop >>>
Bekijk de Admira Malaga gitaar als linkshandige gitaar bij een webshop >>>

Admira Malaga gitaar kopen

Admira Malaga gitaar

Massief cederhouten bovenblad
Achterkant en zijkanten van sapelli
Hals van Afrikaans mahonie, toets van palissander
Gemaakt in Spanje
Zowel rechtshandig als linkshandig verkrijgbaar

Deze Admira Malaga gitaar is uitgerust met een massief cederhouten bovenblad. Ceder zorgt voor helderheid, warmte en diepte in de sound.
Verder is het cederhouten bovenblad van deze Admira Malaga gitaar een massief bovenblad, dat wil zeggen dat het bovenblad uit één stuk ceder bestaat. Een massief bovenblad genereert vibraties beter en laat een gitaar voller en luider klinken. Dit is uiteraard zeer wenselijk bij een akoestische gitaar.

De zijkanten en de achterkant van de klankkast van deze Admira Malaga gitaar zijn gemaakt van sapelli, deze houtsoort geeft de gitaar een warme sound.
De hals van deze Admira Malaga gitaar is gemaakt van Afrikaans mahonie, en de toets van deze Admira Malaga gitaar is gemaakt van palissander. Beide houtsoorten dragen ook bij aan een warm geluid.

De constructie van deze Admira Malaga gitaar en de gebruikte houtsoorten laten deze gitaar zowel warm als helder klinken. Deze Admira Malaga gitaar heeft de sound die je van een Spaanse gitaar verwacht.
Bovendien wordt deze Admira Malaga gitaar ook gemaakt in Spanje.

Admira Malaga gitaar

Het massief cederhouten bovenblad, de zijkanten en achterkant van sapelli, de mahonie hals en de palissander toets geven deze Admira Malaga gitaar een authentieke Spaanse sound.

Voor als je linkshandig bent is er ook een linkshandige variant van de Admira Malaga gitaar verkrijgbaar. Je kunt de linkshandige Admira Malaga gitaar hier bekijken.

Lees hier meer over de Admira Malaga gitaar als rechtshandige gitaar >>>
Lees hier meer over de Admira Malaga gitaar als linkshandige gitaar >>>

Hoor en zie de Admira Malaga gitaar in actie

Ik kan wel proberen te vertellen hoe deze Admira Malaga gitaar klinkt, maar het is natuurlijk beter als je dat zelf kunt horen.
In de onderstaande twee filmpjes kun je de Admira Malaga gitaar in actie zien en horen:

Het onderstaande filmpje is iets langer. Een klein detail dat je misschien opvalt aan beide filmpjes is dat de versiering rond het klankgat van de gebruikte Admira Malaga gitaar in beide filmpjes net iets anders is, verder gaat het om dezelfde gitaar.

Lees hier meer over de Admira Malaga gitaar als rechtshandige gitaar >>>
Lees hier meer over de Admira Malaga gitaar als linkshandige gitaar >>>

Overige benodigdheden voor de Admira Malaga gitaar kopen

Als je besluit om een Admira Malaga gitaar te kopen dan kan het handig zijn om meteen enkele overige benodigdheden aan te schaffen als je die nog niet in huis hebt, zoals bijvoorbeeld een gitaarstandaard of een extra setje snaren. Daarom zet ik hieronder een aantal overige benodigdheden voor de Admira Malaga gitaar voor je op een rij.

Gitaartas: Voor als je de Admira Malaga gitaar veilig wil kunnen vervoeren is het handig om een gitaartas aan te schaffen. Deze betaalbare gitaartas van het merk Stagg is gemaakt voor klassieke gitaren zoals de Admira Malaga gitaar.

Gitaarstandaard: Als je een goedkope gitaarstandaard zoekt voor de Admira Malaga gitaar dan is een Brooklyn gitaarstandaard bijvoorbeeld een zeer betaalbare optie.

Gitaarsnaren: Het is altijd handig om een extra setje snaren op voorraad te hebben, aangezien ze slijten en er zo nu en dan een snaar kapot kan gaan. Mocht je daarom meteen een reserve-setje voor bij je nieuwe Admira Malaga gitaar aan willen schaffen dan zijn deze snaren van D’Addario een goede en betaalbare optie.

Stemapparaat: Mocht je nog op zoek zijn naar een goed en betaalbaar stemapparaatje voor je nieuwe Admira Malaga gitaar, dan is dit stemapparaatje van Boss een goede optie.

Plectrums: Mocht je graag een plectrum gebruiken bij het bespelen van je nieuwe Admira Malaga gitaar, dan kun je hier plectrums uitzoeken die aan jouw voorkeuren voldoen.
Mocht je in een keer een flinke voorraad plectrums in willen slaan dan kun je daar meer over lezen in mijn artikel Plectrums in bulk kopen.

Admira Malaga gitaar: goede prijs-kwaliteitsverhouding

Een Admira Malaga gitaar is een gitaar met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Je krijgt voor de € 279 die de Admira Malaga gitaar op het moment van schrijven kost (€ 279 voor de rechtshandige variant, € 299 voor de linkshandige variant) een kwalitatief zeer goede gitaar.
Een Admira Malaga gitaar is daarom goed geschikt voor een gitarist die een degelijke Spaanse, of klassieke, gitaar zoekt voor een betaalbare prijs.

Ik vind een Admira Malaga gitaar vanwege de goede prijs-kwaliteitsverhouding ook een goede investering voor een beginnende gitarist. Een Admira Malaga gitaar is vanwege zijn goede kwaliteit namelijk een gitaar die je niet snel aan de kant zal zetten voor een andere gitaar.

Admira Malaga gitaar

De Admira Malaga gitaar: een gitaar met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Lees hier meer over de Admira Malaga gitaar als rechtshandige gitaar >>>
Lees hier meer over de Admira Malaga gitaar als linkshandige gitaar >>>

Ben je op zoek naar een Admira gitaar, maar weet je nog niet welke Admira gitaar voor jou de beste keuze is, dan kun je daar meer over lezen in mijn artikel Admira gitaren: vind de Admira gitaar die bij jou past!.

Veel speelplezier gewenst!