Admira gitaren: vind de Admira gitaar die bij jou past!

By | 05/06/2018

Admira gitaren zijn goede klassieke, ofwel Spaanse, gitaren. Er zijn verschillende Admira gitaren verkrijgbaar, en met dit artikel wil ik je daarom op weg helpen om de Admira gitaar te vinden die bij jou past.
Welke Admira gitaar het best bij jou past hangt van verschillende dingen af. Een niet onbelangrijk aspect daarbij is de prijs van de verschillende Admira gitaren. Als je een beperkt budget hebt dan weegt dat uiteraard mee bij de keuze voor een bepaalde Admira gitaar.
Admira gitaren hebben in alle verschillende prijscategorieën een goede prijs-kwaliteitsverhouding, zo is er voor ieder budget een goede Admira gitaar te vinden.
In dit artikel bespreek ik zeven verschillende Admira gitaren, onderverdeeld in drie prijscategorieën.

Bekijk het assortiment Admira gitaren bij Keymusic >>>

Admira gitaren: de kwaliteit van een Admira gitaar

Admira gitaren Admira gitaar

Op de kop van een aantal van de Admira gitaren die in Spanje worden gemaakt zit een sticker met daarop ‘handcrafted in Spain’.

Admira is een populair merk voor klassieke gitaren. Admira gitaren staan bekend om hun goede prijs-kwaliteitsverhouding.

De meeste Admira gitaren worden in Spanje gemaakt door ervaren Spaanse gitaarbouwers.
Enkele goedkopere Admira gitaren, zoals de hieronder te bespreken Admira Alba gitaar, worden in het verre oosten geproduceerd. Wel is het zo dat die Admira gitaren in het verre oosten worden gemaakt door gitaarbouwers die door Spaanse gitaarbouwers zijn opgeleid, zodat de kwaliteit hoog wordt gehouden.

Dat er bij de Admira gitaren goed wordt toegezien op de kwaliteit tijdens het productieproces maakt dat de aanschaf van een Admira gitaar een veilige keuze is voor een goed instrument.

Bij een aantal van de Admira gitaren die in Spanje worden geproduceerd zit er op de kop van de gitaar een sticker waarop staat: ‘handcrafted in Spain’, hieruit blijkt dat die Admira gitaren handgemaakt zijn in Spanje.

Bekijk het assortiment Admira gitaren bij Keymusic >>> 

Admira gitaar prijs: wat kosten Admira gitaren?

Admira gitaren zijn er in verschillende prijscategorieën.
Er zijn zeer betaalbare Admira gitaren verkrijgbaar, zoals bijvoorbeeld de Admira Alba gitaar die op het moment van schrijven € 159 kost. Maar er zijn ook duurdere modellen zoals bijvoorbeeld de Admira A-15 verkrijgbaar, die op het moment van schrijven verkrijgbaar is voor € 689.

Doordat er goed wordt toegezien op de kwaliteit van de Admira gitaren is er altijd wel een goede Admira gitaar te vinden die binnen jouw budget past.
Om het makkelijker te maken heb ik hieronder zeven goede Admira gitaren onderverdeeld in drie verschillende prijscategorieën, namelijk: ‘Admira gitaren onder de 200 euro’, ‘Admira gitaren tussen de 200 – 300 euro’ en ‘Admira gitaren boven de 500 euro’.

Bij elk van de Admira gitaren vind je hieronder ook een filmpje, zodat je kunt horen hoe de Admira gitaar in kwestie klinkt.

Bekijk de prijs van de verschillende Admira gitaren bij Keymusic >>>

Admira gitaren onder de 200 euro

Hieronder zal ik drie Admira gitaren bespreken die verkrijgbaar zijn voor minder dan 200 euro. Alle drie de Admira gitaren zijn van goede kwaliteit.
De eerste Admira gitaar die hieronder aan bod komt, de Admira Alba gitaar, is de goedkoopste van de drie.
De tweede Admira gitaar die ik bespreek, de Admira Paloma gitaar, is iets duurder en wordt handgemaakt in Spanje.
Als derde bespreek ik een elektrisch-akoestische Admira gitaar, namelijk de Admira Sara EC gitaar.

Admira Alba gitaar: goedkope Admira gitaar

Admira gitaren Admira gitaar

Goedkope Admira gitaar
Klankkast:
– Bovenblad van Oregon pine
– Zijkanten en achterkant van sapelli
Hals van mahonie
Toets van palissander

Deze Admira gitaar, de Admira Alba gitaar, is voor iemand met een beperkter budget, die de hierna te bespreken Admira gitaren te duur vindt, de beste keuze uit de Admira gitaren.
Door de gebruikte houtsoorten heeft deze Admira gitaar een mooie Spaans klinkende sound. De reden dat hij wat goedkoper is, is dat deze Admira gitaar in het verre oosten wordt gemaakt in plaats van in Spanje.
Verder wordt deze Admira gitaar daar wel gemaakt door gitaarbouwers die zijn opgeleid door Spaanse gitaarbouwers, waardoor de kwaliteit van deze gitaar hoger ligt dan die van de gemiddelde andere gitaar uit deze prijsklasse die in het verre oosten wordt geproduceerd.

Op het moment van schrijven kost deze Admira gitaar € 159. Om de meest actuele prijs van deze Admira gitaar bij Keymusic te bekijken kun je op de knop in de bovenstaande tabel klikken.
Vanwege zijn prijs-kwaliteitsverhouding is deze Admira gitaar een zeer goede optie voor beginners of iemand die niet teveel wil besteden maar wel een degelijke klassieke gitaar zoekt.

In het onderstaande filmpje kun je deze Admira gitaar, de Admira Alba gitaar, in actie zien en horen:

Deze Admira gitaar heeft een normaal formaat, maar deze Admira gitaar is ook in twee kleinere formaten beschikbaar. Als je graag een wat kleiner formaat hebt, dan kun je deze Admira gitaar hier in 1/2 formaat bekijken en hier in 3/4 formaat bekijken.

Lees meer over deze Admira gitaar >>>
Bekijk het assortiment Admira gitaren bij Keymusic >>>

Admira Paloma gitaar: betaalbare Admira gitaar gemaakt in Spanje

Admira gitaren Admira gitaar

Betaalbare Admira gitaar
Klankkast:
– Bovenblad van Oregon pine
– Zijkanten en achterkant van sapelli
Hals van Afrikaans mahonie, toets van palissander
Gemaakt in Spanje

Deze Admira gitaar, de Admira Paloma gitaar, heeft door de gebruikte houtsoorten niet alleen de warme sound die je verwacht bij een Spaanse, ofwel klassieke, gitaar als dit. Deze Admira gitaar wordt ook nog eens daadwerkelijk handgemaakt in Spanje. Dit zorgt ervoor dat deze Admira gitaar van hogere kwaliteit is dan gitaren uit dezelfde prijsklasse die bijvoorbeeld massaal in Azië worden geproduceerd.

De hiervoor besproken Admira Alba gitaar wordt in het verre oosten gemaakt, en het voornaamste verschil in kwaliteit tussen deze twee Admira gitaren zit in het feit dat deze Admira gitaar handgemaakt wordt in Spanje.

Deze Admira Paloma gitaar is een Admira gitaar met een goede prijs-kwaliteitsverhouding, en is op het moment van schrijven zeer betaalbaar voor de kwaliteit die je ervoor terugkrijgt.
Deze Admira gitaar is op het moment van schrijven al verkrijgbaar voor € 199. Klik op de knop in de bovenstaande tabel om de meest actuele prijs van deze Admira gitaar bij Keymusic te bekijken.
Vanwege de goede prijs-kwaliteitsverhouding is deze Admira gitaar bijvoorbeeld aan te raden voor beginners, omdat je door deze Admira gitaar te kopen voor een gunstige prijs een gitaar in huis haalt waar je niet snel op uitgekeken zal zijn. Het is wat dat betreft een goede investering omdat je niet snel aan een nieuwe gitaar toe zal zijn.
Verder is deze Admira gitaar vanwege de kwaliteit ook aan te raden voor gevorderde gitaristen die een wat kleiner budget hebben.

Ik kan de sound van deze Admira gitaar natuurlijk proberen te beschrijven, maar het is natuurlijk beter als je deze Admira gitaar zelf in actie kunt horen. In het onderstaande filmpje kun je deze Admira gitaar in actie zien en horen:

Bekijk deze Admira gitaar bij Keymusic >>>
Lees mijn artikel over deze Admira gitaar >>>
Bekijk het assortiment Admira gitaren bij Keymusic >>>

Admira Sara EC: elektrisch-akoestische Admira gitaar

Admira gitaren Admira gitaar

Elektrisch-akoestische Admira gitaar
Klankkast:
– Bovenblad van Canadees sparrenhout
– Achterkant en zijkanten van walnotenhout
Hals van Afrikaans mahonie
Toets van Indisch palissander
Voorversterker met 4 bands EQ
Piëzo-element

Hiervoor heb ik alleen akoestische Admira gitaren besproken, maar het kan natuurlijk zijn dat je op zoek bent naar een elektrisch-akoestische Admira gitaar. Deze Admira Sara EC is een zeer betaalbare elektrisch-akoestische Admira gitaar.

Je kunt deze Admira gitaar dus, anders dan de hiervoor besproken Admira gitaren, met een versterker gebruiken, maar daarnaast kun je de gitaar ook goed zonder versterker bespelen.
Ook deze Admira gitaar is zeer gunstig geprijsd. Op het moment van schrijven kost deze elektrisch-akoestische Admira gitaar € 199. Klik op de knop in de bovenstaande tabel om de meest actuele prijs van deze Admira gitaar bij Keymusic te bekijken.
Vanwege de gunstige prijs is deze Admira gitaar bijvoorbeeld een aanrader voor een beginner die niet alleen ‘gewoon’ akoestisch wil kunnen spelen, maar die zijn of haar gitaar ook op een versterker aan wil kunnen sluiten. Ook biedt deze Admira gitaar een uitkomst voor een gevorderde gitarist die een gunstig geprijsde elektrisch-akoestische gitaar zoekt.

Door de gebruikte houtsoorten klinkt deze gitaar zowel warm als helder. De cutaway (uitsparing in de bovenkant van de klankkast) op deze Admira gitaar zorgt er bovendien voor dat je de hogere frets tijdens het spelen makkelijk kunt bereiken.
In het filmpje hieronder kun je deze Admira gitaar in actie zien en horen:

Bekijk deze Admira gitaar bij Keymusic >>>
Lees mijn artikel over deze Admira gitaar >>>
Bekijk het assortiment Admira gitaren bij Keymusic >>>

Admira gitaren tussen de 200 – 300 euro

Hieronder bespreek ik twee Admira gitaren die verkrijgbaar zijn voor een bedrag tussen de 200-300 euro, namelijk de Admira Juanita gitaar en de Admira Malaga gitaar. Beide Admira gitaren zijn kwalitatief goede gitaren die in Spanje worden gemaakt.

De hiervoor besproken Admira gitaren uit de prijsklasse tot 200 euro zijn ook goede gitaren (zeker voor die prijs), maar ten opzichte van de hiervoor besproken gitaren zijn de Admira gitaren uit de prijsklasse tussen de 200-300 euro merkbaar kwalitatief een stap omhoog.
Als het binnen je budget past vind ik het daarom aan te raden om voor een van deze Admira gitaren te kiezen.

Admira Juanita gitaar: Admira gitaar met een massief bovenblad van Oregon pine

Admira gitaren Admira gitaar

Admira gitaar met een massief bovenblad
Klankkast:
– Massief bovenblad van Oregon pine
– Zijkanten en achterkant van sapelli
Hals van Afrikaans mahonie, toets van mongoy
Gemaakt in Spanje

Deze Admira gitaar, de Admira Juanita gitaar, is iets duurder dan de hiervoor besproken Admira gitaren. Deze Admira gitaar is dan ook kwalitatief beter dan de hiervoor besproken Admira gitaren.

Eén van de voornaamste voordelen van deze Admira gitaar ten opzichte van de hiervoor besproken Admira gitaren is het massieve bovenblad van Oregon pine waar deze Admira gitaar mee is uitgerust.
Een massief bovenblad houdt in dat het bovenblad van de klankkast uit één massief stuk hout bestaat. Omdat een massief bovenblad uit één stuk hout bestaat genereert het vibraties beter, waardoor een gitaar met een massief bovenblad zoals deze Admira gitaar luider, voller en krachtiger klinkt. Dat is iets dat natuurlijk zeer goed uit komt bij een akoestische gitaar.

De constructie van deze Admira gitaar en de gebruikte houtsoorten laten deze gitaar luid, warm, vol en krachtig klinken.
Bekijk het onderstaande filmpje om deze Admira gitaar in actie te kunnen zien en horen:

Op het moment van schrijven is deze Admira gitaar verkrijgbaar voor € 269. Klik op de knop in de bovenstaande tabel om de meest actuele prijs van deze Admira gitaar bij Keymusic te bekijken.

Bekijk deze Admira gitaar bij Keymusic >>>
Lees mijn artikel over deze Admira gitaar >>>
Bekijk het assortiment Admira gitaren bij Keymusic >>>

Admira Malaga gitaar: Admira gitaar met een massief cederhouten bovenblad

Admira gitaren Admira gitaar

Admira gitaar met massief cederhouten bovenblad
Klankkast:
– Massief cederhouten bovenblad
– Achterkant en zijkanten van sapelli
Hals van Afrikaans mahonie, toets van palissander
Gemaakt in Spanje
Zowel rechtshandig als linkshandig verkrijgbaar

Deze Admira gitaar, de Admira Malaga gitaar, heeft een massief cederhouten bovenblad. Een massief bovenblad houdt in dat het bovenblad van de klankkast van deze Admira gitaar uit één stuk hout bestaat. Omdat een massief bovenblad vibraties beter genereert laat dat deze Admira gitaar krachtiger, luider en voller klinken, wat uiteraard zeer wenselijk is bij een akoestische gitaar.

Een verschil met de hiervoor besproken Admira gitaar is dat het massieve bovenblad op deze Admira gitaar is gemaakt van ceder. Het cederhouten bovenblad geeft een mooie diepte, warmte en helderheid aan de sound van deze Admira gitaar. De rijke tonen van het cederhout komen mooi tot uiting op een klassieke gitaar zoals deze Admira gitaar.
Een ander verschil met de hiervoor besproken Admira gitaar is het feit dat de toets op deze gitaar is gemaakt van palissander. De palissander toets draagt bij aan de warme sound van deze Admira gitaar.

Om een indruk te krijgen van hoe deze Admira gitaar klinkt kun je het onderstaande filmpje kijken, daarin hoor en zie je deze Admira gitaar in actie:

Deze Admira gitaar is iets duurder dan de hiervoor besproken Admira gitaar. Op het moment van schrijven is de rechtshandige variant van deze Admira gitaar voor € 279 te krijgen.
Klik op de knoppen in de bovenstaande tabel om de meest actuele prijs van de linkshandige of rechtshandige uitvoering van deze Admira gitaar bij Keymusic te bekijken.

Bekijk de rechtshandige variant van deze Admira gitaar bij Keymusic >>>
Bekijk de linkshandige variant van deze Admira gitaar bij Keymusic >>>
Lees mijn artikel over deze Admira gitaar >>>
Bekijk het assortiment Admira gitaren bij Keymusic >>>

Admira gitaren boven de 500 euro

Hieronder zal ik twee Admira gitaren bespreken die verkrijgbaar zijn voor een bedrag boven de 500 euro, namelijk de Admira A10 en de Admira A-15. We zijn daarmee aangekomen bij de high-end modellen onder de Admira gitaren.

De onderstaande twee Admira gitaren komen allebei uit de A-serie van de Admira gitaren. De A-serie doet duidelijk blijken waar Admira toe in staat is met betrekking tot het bouwen van gitaren. De Admira gitaren uit de A-serie zijn op een aantal punten luxer uitgevoerd dan de hiervoor besproken Admira gitaren.
De Admira gitaren uit de A-serie zijn duurder dan de hiervoor besproken Admira gitaren, maar daar krijg je wel een kwalitatief zeer goede gitaar voor terug.

De twee Admira gitaren die ik hieronder bespreek worden bovendien ook allebei gemaakt in Spanje.

Admira A10: Admira gitaar uit de A-serie Admira gitaren

Admira gitaar Admira gitaren

Admira gitaar uit de A-serie Admira gitaren
Klankkast:
– Massief cederhouten bovenblad
– Achterkant en zijkanten van Indisch palissander
Hals van mahonie, toets van Indisch palissander
Traditionele ‘Spaanse hiel’ neck-constructie
Gemaakt in Spanje

Deze Admira gitaar, de Admira A10, is kwalitatief gezien weer beter dan de hiervoor besproken Admira gitaren.
Deze Admira gitaar maakt deel uit van de zogenaamde A-serie van de Admira gitaren. In die A-serie komt goed tot uiting hoe goed Admira is in het bouwen van gitaren.

Net als de hiervoor besproken Admira gitaar heeft ook deze Admira gitaar een massief cederhouten bovenblad. Een massief bovenblad, dat wil zeggen: een bovenblad dat uit één stuk hout bestaat, genereert vibraties beter en doet deze Admira gitaar daarom luider, voller en krachtiger klinken.
Verder is het bovenblad van deze Admira gitaar dus gemaakt van cederhout, wat warmte, diepte en helderheid geeft aan het geluid van deze Admira gitaar.

Een verschil met de hiervoor besproken Admira gitaren is dat de achterkant en de zijkanten van de klankkast van deze Admira gitaar zijn gemaakt van Indisch palissander. Indisch palissander is muzikaal gezien een hele veelzijdige houtsoort met mooi diep laag maar ook sprankelend hoog.

Een ander verschil met de hiervoor besproken Admira gitaren is dat deze Admira gitaar een zogenaamde Spaanse hiel neck-constructie heeft. Bij een Spaanse hiel neck-constructie zijn de hals en het hielblok (dit is het blok hout dat in de body van de gitaar zit op de plek waar de hals aansluit op de body) uit één stuk hout gemaakt. Hierdoor worden de geluidstrillingen beter overgebracht, en menig fijnproever meent dat dit de sound van de gitaar ten goede komt.

Om te horen hoe deze Admira gitaar in actie klinkt kun je het onderstaande filmpje kijken. In het onderstaande filmpje hoor en zie je deze Admira gitaar in actie. De Admira A10 is de eerste Admira gitaar die in het filmpje wordt bespeeld:

Op het moment van schrijven kost deze Admira A10 gitaar € 599. Klik op de knop in de bovenstaande tabel om de meest actuele prijs van deze Admira gitaar bij Keymusic te bekijken.

Lees meer over deze Admira gitaar >>>
Bekijk het assortiment Admira gitaren bij Keymusic >>>

Admira A-15: Admira gitaar uit de A-serie Admira gitaren

Admira gitaar Admira gitaren

Admira gitaar uit de A-serie Admira gitaren
Klankkast:
– Massief cederhouten bovenblad
– Achterkant en zijkanten van Indisch palissander
Hals van mahonie
Toets van ebbenhout
Traditionele ‘Spaanse hiel’ neck-constructie
Gemaakt in Spanje

Net als de hiervoor besproken Admira gitaar heeft deze Admira A-15 een massief cederhouten bovenblad.
Cederhout geeft diepte, helderheid en warmte aan het geluid van deze Admira gitaar.
Het cederhouten bovenblad op deze Admira gitaar is verder een massief bovenblad. Een massief bovenblad is een bovenblad dat uit één enkel stuk hout bestaat. Een massief bovenblad heeft als voordeel dat het vibraties beter genereert, hierdoor klinkt een gitaar met een massief bovenblad voller, luider en krachtiger, wat natuurlijk zeer gewenst is bij een akoestische gitaar.

Net als de hiervoor besproken Admira gitaar, die ook uit de A-serie van de Admira gitaren komt, heeft deze Admira A-15 een zogenaamde Spaanse hiel neck-constructie. Een dergelijke constructie houdt in dat de hals en het hielblok (dat is het blok hout dat in de body van de gitaar zit op de plek waar de hals op de body aansluit) uit één stuk hout zijn gemaakt. Door deze constructie worden de geluidstrillingen beter overgebracht, wat volgens velen ten goede komt aan het geluid van de gitaar.

Een verschil tussen deze Admira A-15 en de hiervoor besproken Admira gitaar, de Admira A10, is dat de toets (ofwel: het ‘fretboard’) op deze Admira A-15 gitaar gemaakt is van ebbenhout. Een ebbenhouten fretboard draagt bij aan een mooie gebalanceerde sound.
Ebbenhout is een harde houtsoort. Omdat ebben een harde houtsoort is zal er niet snel slijtage optreden aan het fretboard.
Het is misschien persoonlijke voorkeur, maar zelf vind ik een ebbenhouten toets ook lekker voelen tijdens het spelen.
Ik vind ebbenhout zelf daarnaast ook een mooie houtsoort voor het fretboard, het laat het fretboard op deze Admira gitaar er naar mijn mening zeer stijlvol uitzien.
Verder is ebbenhout een dure houtsoort, en daarom kom je het vooral tegen op duurdere gitaren van hoge kwaliteit zoals deze Admira A-15.

Je wil natuurlijk horen hoe deze Admira gitaar klinkt. In het onderstaande filmpje kun je deze Admira gitaar in actie zien en horen:

Op het moment van schrijven is deze Admira gitaar, de Admira A-15, verkrijgbaar voor € 689. Klik op de knop in de bovenstaande tabel om de meest actuele prijs van deze Admira gitaar bij Keymusic te bekijken.

Lees meer over deze Admira gitaar >>>
Bekijk het assortiment Admira gitaren bij Keymusic >>>

Welke van de Admira gitaren is voor mij de beste Admira gitaar?

Ik heb in dit artikel zeven Admira gitaren besproken. Welke van de Admira gitaren voor jou de beste Admira gitaar is hangt af van verschillende factoren.

Admira gitaar Admira gitaren

Admira gitaren hebben een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Een Admira gitaar is daarom een veilige keuze voor een goede gitaar.

Bij de productie van alle Admira gitaren wordt goed toegezien op de kwaliteit van de gitaren, waardoor ook de goedkopere Admira gitaren van goede kwaliteit zijn. Het is ook bij de goedkopere Admira gitaren waarschijnlijk lastig om een gitaar van dezelfde kwaliteit van een ander merk te vinden voor dezelfde prijs. De Admira gitaren hebben allemaal een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Wel is het zo dat de duurdere Admira gitaren van hogere kwaliteit zijn dan de goedkopere Admira gitaren, het verschil in kwaliteit komt tot uiting in de prijs.
De Admira Alba gitaar die op het moment van schrijven voor € 159 verkrijgbaar is, is een degelijke gitaar, maar is natuurlijk niet zo goed als bijvoorbeeld de Admira A-15 die op het moment van schrijven € 689 kost.
Er zijn verschillende dingen die ervoor zorgen dat de Admira A-15 de betere en duurdere gitaar is van die twee Admira gitaren. De Admira Alba gitaar wordt bijvoorbeeld in het verre oosten geproduceerd, terwijl de Admira A-15 in Spanje wordt gemaakt. De Admira A-15 heeft verder wat eigenschappen die deze Admira gitaar beter laten klinken en comfortabeler laten spelen, zoals onder andere een massief cederhouten bovenblad, een Spaanse hiel neck-constructie en een ebbenhouten toets.
Nu wil het feit dat je die dingen niet tegenkomt op een lager geprijsde Admira gitaar, zoals de Admira Alba gitaar, niet zeggen dat een dergelijke Admira gitaar geen goede keuze is, maar feit blijft dat je voor een hogere prijs gewoon een betere gitaar krijgt.

Wil je de beste Admira gitaar hebben die binnen jouw budget past dan kom je, afhankelijk van je budget, misschien uit bij de duurdere Admira gitaren uit de categorie ‘Admira gitaren tussen de 200-300 euro’ of de categorie ‘Admira gitaren boven de 500 euro’.
Maar ligt jouw prioriteit bijvoorbeeld bij het vinden van een zo betaalbaar mogelijke Admira gitaar, dan zijn de goedkopere Admira gitaren zoals de Admira Alba gitaar (kost op het moment van schrijven € 159) en de Admira Paloma gitaar (kost op het moment van schrijven € 199) zeer goede opties. Deze Admira gitaren hebben een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding, en je zal niet snel andere gitaren van vergelijkbare kwaliteit vinden in deze prijsklasse.
Als je bijvoorbeeld een beginnende gitarist bent en je niet teveel uit wil geven dan kun je met de twee hiervoor genoemde Admira gitaren zeer goed uit de voeten.

Verder wil ik je nog meegeven dat het kopen van een gitaar natuurlijk altijd een investering is in die zin dat als je nu de best mogelijke gitaar koopt die binnen je budget past je er waarschijnlijk het langst en het meeste plezier van hebt.

Bekijk het assortiment Admira gitaren en de prijs van de verschillende Admira gitaren bij Keymusic >>>

Veel speelplezier gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *