Admira Sara EC: betaalbare elektrisch-akoestische gitaar!

Als je op zoek bent naar een betaalbare elektrisch-akoestische Spaanse of klassieke gitaar dan is de Admira Sara EC een goede optie.
De Admira Sara EC heeft een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding, het is een goede gitaar voor een zachte prijs.

Admira Sara EC
Bekijk de Admira Sara EC bij Keymusic >>>

Admira Sara EC kopen

Admira Sara EC

Admira Sara EC elektrisch-akoestische gitaar
Bovenblad van Canadees sparrenhout
Zijkanten en achterkant van walnotenhout
Hals van Afrikaans mahonie
Toets van Indisch palissander
Voorversterker met 4 bands EQ
Piëzo-element

De Admira Sara EC is een elektrisch-akoestische klassieke, ofwel Spaanse, gitaar. Je kunt de Admira Sara EC dus met een versterker gebruiken.
Om het mogelijk te maken om met de Admira Sara EC op een versterker te kunnen spelen is de Admira Sara EC voorzien van een piëzo-element en een voorversterker met een 4 bands EQ, waarmee je jouw sound naar jouw wensen kunt finetunen.
Je kunt de Admira Sara EC daarnaast ook gewoon goed zonder versterker gebruiken.

De bovenkant van de klankkast van de Admira Sara EC is gemaakt van Canadees sparrenhout. Dit sparren bovenblad geeft de Admira Sara EC een heldere sound.
De zijkanten en de achterkant van de klankkast van de Admira Sara EC zijn gemaakt van walnotenhout. Walnotenhout zorgt voor een warm en vol geluid.
De hals van de Admira Sara EC is gemaakt van Afrikaans mahonie, en de toets op de Admira Sara EC is gemaakt van Indisch palissander. De hals van Afrikaans mahonie en de toets van Indisch palissander dragen bij aan een mooie warme sound.
De gebruikte houtsoorten laten de Admira Sara EC zowel helder als warm klinken.

De Admira Sara EC is voorzien van een cutaway. Een cutaway is de uitsparing in de bovenkant van de klankkast die je op de onderstaande afbeelding van de Admira Sara EC kunt zien. Deze cutaway heeft tot gevolg dat de hogere frets op de Admira Sara EC makkelijk en comfortabel zijn te bereiken tijdens het spelen.

Admira Sara EC

De cutaway (uitsparing in de klankkast) op de Admira Sara EC.

Op het moment van schrijven kost de Admira Sara EC € 199. Om de meest actuele prijs bij Keymusic te bekijken kun je op de knop in de bovenstaande tabel klikken.

Lees meer over de Admira Sara EC >>>

Hoor en zie de Admira Sara EC in actie

Ik kan natuurlijk proberen te beschrijven hoe de Admira Sara EC klinkt, maar je hoort de Admira Sara EC natuurlijk liever zelf in actie.
In het onderstaande filmpje kun je de Admira Sara EC in actie zien en horen:

Lees meer over de Admira Sara EC >>>

Admira Sara EC: betaalbare elektrisch-akoestische klassieke gitaar

De Admira Sara EC is een elektrisch-akoestische gitaar voor een zeer betaalbare prijs. De Admira Sara EC heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding, je krijgt voor een zeer zachte prijs een goede elektrisch-akoestische gitaar.

Ik vind de Admira Sara EC daarom onder andere aan te raden voor beginners die een elektrisch-akoestische klassieke gitaar zoeken omdat ze zowel met als zonder versterker willen kunnen spelen.
Maar ook is de Admira Sara EC aan te raden voor een gevorderde gitarist die liever niet te veel uit wil geven, maar toch een degelijke elektrisch-akoestische gitaar zoekt.
Bekijk de meest actuele prijs van de Admira Sara EC bij Keymusic >>>

Admira Sara EC

De Admira Sara EC, een betaalbare elektrisch-akoestische klassieke gitaar.

Lees meer over de Admira Sara EC >>>

Akoestische gitaarversterker voor de Admira Sara EC kopen

Om versterkt met de Admira Sara EC te kunnen spelen heb je natuurlijk een akoestische gitaarversterker nodig.
Mocht je nog geen gitaarversterker voor de Admira Sara EC in huis hebben dan kun je hier bij Bax-shop verschillende akoestische gitaarversterkers bekijken.

Als je op zoek bent naar een goede en betaalbare akoestische gitaarversterker die geschikt is om thuis mee te oefenen, of om bijvoorbeeld een wat kleiner optreden bij iemand thuis te geven, dan is de Fender Acoustasonic 15 een goede optie.
Deze versterker is, net als de Admira Sara EC zelf, een betaalbare optie met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Fender Acoustasonic 15 akoestische gitaarversterker

Admira Sara EC

Fender Acoustasonic 15
Compacte 15 Watt versterker
Mogelijkheid om naast een gitaar ook een microfoon aan te sluiten
Mogelijkheid om een hoofdtelefoon aan te sluiten
Ingebouwd chorus-gitaareffect
Afmetingen: 28,4 × 29,2 × 18,0 cm

De Fender Acoustasonic 15 is een compacte akoestische gitaarversterker. Je kunt naast een gitaar, zoals de Admira Sara EC, ook tegelijkertijd een microfoon op deze versterker aansluiten, zodat je zowel je gitaarspel als zang tegelijk kunt versterken.
Op deze versterker zit een ingebouwd chorus-gitaareffect. Daarnaast is deze versterker voorzien van regelaars voor bass, middle en treble waarmee je de sound van de Admira Sara EC, of een andere gitaar, naar jouw smaak kunt finetunen.
Verder zit er op de Fender Acoustasonic 15 de mogelijkheid om een hoofdtelefoon aan te sluiten.

De Fender Acoustasonic 15 is een zeer betaalbare gitaarversterker. Op het moment van schrijven is hij al voor € 90 verkrijgbaar.
Klik op de knoppen in de bovenstaande tabel om de meest actuele prijs van de Fender Acoustasonic 15 bij Bax-shop te bekijken.

Het onderstaande filmpje bevat een korte (Engelstalige) uitleg over de Fender Acoustasonic 15. Wel is het zo dat er in het onderstaande filmpje een westerngitaar wordt gebruikt in plaats van een klassieke gitaar zoals de Admira Sara EC, maar je krijgt wel een goede indruk van waar deze versterker toe in staat is:

Als je meer filmpjes over deze versterker wil zien dan kun je op deze pagina onder de knop ‘Video’s’ nog twee filmpjes bekijken.

Lees hier meer over de Fender Acoustasonic 15 bij Bax-shop >>>

Overige benodigdheden voor de Admira Sara EC kopen

Naast de Admira Sara EC gitaar zelf, en een akoestische gitaarversterker, is het natuurlijk handig om een aantal overige benodigdheden in huis te hebben, zoals bijvoorbeeld een gitaartas om de Admira Sara EC veilig in te kunnen vervoeren, een gitaarstandaard voor de Admira Sara EC en een extra setje snaren.
Ik heb hieronder daarom enkele overige benodigdheden voor bij de Admira Sara EC voor je op een rij gezet.

Gitaarkabel: de Admira Sara EC is een elektrisch-akoestische gitaar die je aan kunt sluiten op een versterker, en om de Admira Sara EC op een versterker aan te kunnen sluiten is natuurlijk een gitaarkabel vereist.
Heb je nog geen gitaarkabel in huis om de Admira Sara EC op een versterker aan te sluiten dan kun je hier bij Bax-shop een gitaarkabel uitzoeken die aan jouw voorkeuren voldoet.
Zorg er wel voor dat je een gitaarkabel uitkiest die in ieder geval lang genoeg is, een te korte kabel kan je bewegingsruimte belemmeren.
Zelf heb ik altijd liever teveel ruimte dan te weinig, en daarom vind ik deze Konnekt gitaarkabel van 3 meter of deze Konnekt gitaarkabel van 4,5 meter goede opties. Nu lijkt een kabel van 4,5 meter misschien overdreven, maar op het moment van schrijven is die kabel slechts 1 euro duurder dan de kabel van 3 meter en daarom vind ik de langere kabel een betere deal.
Vind je de genoemde kabels van Konnekt voor nu iets te prijzig, dan kun je hier bij Keymusic of hier bij Bax-shop op zoek gaan naar een goedkopere kabel voor bij de Admira Sara EC.

Gitaarstandaard: wanneer je niet op de gitaar aan het spelen bent wil je de Admira Sara EC natuurlijk veilig neer kunnen zetten. Een gitaarstandaard van het merk Brooklyn is bijvoorbeeld een goedkope voor de Admira Sara EC geschikte gitaarstandaard.

Gitaartas: je wil de Admira Sara EC natuurlijk ook veilig kunnen vervoeren. Het is daarom handig om een goede gitaartas in huis te hebben. Deze gitaartas van het merk Stagg is een betaalbare en voor de Admira Sara EC geschikte optie.

Gitaarsnaren: het is altijd goed om een extra setje snaren achter de hand te hebben, op den duur verslijten ze en het kan altijd gebeuren dat er een kapot gaat. Als je daarom op zoek bent naar een extra setje snaren voor bij de Admira Sara EC dan vind ik deze snaren van D’Addario aan te raden vanwege de goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Plectrums: mocht je graag plectrums gebruiken, en wil je meteen wat nieuwe plectrums inslaan voor bij de Admira Sara EC gitaar, dan kun je hier plectrums uitzoeken die aan jouw wensen voldoen.
Plectrums slijten, en daarom kan het handig zijn om meteen een grote hoeveelheid plectrums in te slaan. Je kunt daar meer over lezen in mijn artikel Plectrums in bulk kopen.

Lees meer over de Admira Sara EC >>>

Ben je op zoek naar een Admira gitaar, maar weet je nog niet welke Admira gitaar voor jou de beste keuze is, dan kun je daar meer over lezen in mijn artikel Admira gitaren: vind de Admira gitaar die bij jou past!.

Veel speelplezier gewenst!