Beste kleine gitaarversterker, draagbare mini gitaarversterker of portable gitaarversterker: de 9 beste opties!

By | 27/07/2018

Voor als je op zoek bent naar de beste kleine gitaarversterker, draagbare mini gitaarversterker of portable gitaarversterker zet ik in dit artikel de 9 beste opties voor je op een rij.
Welke kleine gitaarversterker voor jou persoonlijk de beste kleine gitaarversterker is hangt af van verschillende factoren. Zoek je bijvoorbeeld een draagbare mini gitaarversterker die zo klein is dat je hem makkelijk in een rugzak kunt stoppen om hem mee op reis te nemen? Zoek je een mini gitaarversterker op batterijen die je aan je broekriem vast kunt maken, en waarmee je lopend gitaar kunt spelen? Of zoek je bijvoorbeeld de beste kleine gitaarversterker om een optreden op straat mee te kunnen geven?

Beste kleine gitaarversterker: de 9 beste opties op een rij

De onderstaande 9 kleine gitaarversterkers, of mini gitaarversterkers, zijn naar mijn mening de 9 beste kleine gitaarversterkers.
Ik zet ze hieronder eerst op een rij, en daarna zal ik ze allemaal uitgebreid apart bespreken.
Ik heb de versterkers hieronder geordend in verschillende categorieën: ‘hoofdtelefoon oefenversterker’, ‘draagbare mini gitaarversterker onder de 50 euro (1 Watt)’, ‘beste draagbare mini gitaarversterker met 3 Watt vermogen’, ‘beste kleine gitaarversterker rond de 100 euro’, ‘beste kleine gitaarversterker onder 300 euro’ en ‘beste kleine gitaarversterker rond de 500 euro’.
Klik voor de meest actuele prijs en meer informatie over de kleine gitaarversterkers op de namen van de webshops in de tabellen.

Verderop in dit artikel zal ik alle 9 beste kleine gitaarversterkers uitgebreid apart bespreken.

Hoofdtelefoon oefenversterker, meest compacte gitaarversterker op batterijen, de 2 beste opties:

Vox amPlug 2 AC30
Draagbare mini gitaarversterker op batterijen Vox amPlug 2 AC30 hoofdtelefoon oefenversterker
Bekijk prijs bij:
Vox amPhone AC30
Draagbare mini gitaarversterker op batterijen Vox amPhone AC30 hoofdtelefoon oefenversterker
Bekijk prijs bij:

Draagbare mini gitaarversterker onder de 50 euro (1 Watt), de 3 beste opties:

Marshall MS-2
Marshall mini versterker Draagbare mini gitaarversterker op batterijen Marshall MS-2 Portable gitaarversterker
Bekijk prijs bij:
Fender Mini ’57 Twin Amp
Draagbare mini gitaarversterker op batterijen Fender Mini '57 Twin Amp Portable gitaarversterker
Bekijk prijs bij:
Danelectro N-10 Honeytone
Draagbare mini gitaarversterker op batterijen Danelectro N-10 Honeytone Portable gitaarversterker
Bekijk prijs bij:

 

Beste draagbare mini gitaarversterker met 3 Watt vermogen:

Draagbare mini gitaarversterker op batterijen Blackstar FLY 3 Watt portable gitaarversterker

Blackstar FLY 3 Watt
Bekijk prijs bij:

Beste kleine gitaarversterker rond de 100 euro:

Beste kleine gitaarversterker Draagbare mini gitaarversterker op batterijen Roland Micro Cube GX portable gitaarversterker

Roland Micro Cube GX
Bekijk prijs bij:

Beste kleine gitaarversterker onder 300 euro:

Beste kleine gitaarversterker Yamaha THR10 kopen Draagbare mini gitaarversterker op batterijen Portable gitaarversterker

Yamaha THR10
Bekijk prijs bij:

Beste kleine gitaarversterker rond de 500 euro:

Beste kleine gitaarversterker Portable gitaarversterker Roland Cube Street Ex Draagbare mini gitaarversterker op batterijen

Roland CUBE Street EX
Bekijk prijs bij:

Hieronder bespreek ik alle bovenstaande kleine gitaarversterkers uitgebreid apart.

Vox amPlug 2 AC30: hoofdtelefoon oefenversterker, gitaarversterker op batterijen

Draagbare mini gitaarversterker op batterijen Vox amPlug 2 AC30 hoofdtelefoon oefenversterker

Regelaars voor gain, tone en volume
Ingebouwde effecten: chorus, delay en reverb
Aansluitmogelijkheid voor smartphone, tablet en mp3
Grootte: 8.6 × 8.0 × 3.1 cm
Voeding: 2 AAA-batterijen (meegeleverd)

De Vox amPlug 2 AC30 is een zeer kleine hoofdtelefoon oefenversterker. Je kunt deze draagbare mini gitaarversterker direct in je gitaar pluggen. Vervolgens dien je een hoofdtelefoon op deze mini gitaarversterker aan te sluiten zodat je jouw versterkte gitaarspel kunt horen (er wordt geen hoofdtelefoon meegeleverd).

De Vox amPlug 2 AC30 is voorzien van regelaars voor gain, volume en tone, en heeft maar liefst 9 ingebouwde effecten (3×chorus, 3×delay en 3×reverb).
Deze hoofdtelefoon oefenversterker is een hele kleine gitaarversterker en is slechts 8.6 × 8.0 × 3.1 cm groot. Deze kleine gitaarversterker is dus bijvoorbeeld zeer makkelijk mee te nemen op reis.
De Vox amPlug 2 AC30 is een gitaarversterker op batterijen, hij werkt op 2 AAA-batterijen (batterijen worden meegeleverd).

Als je bijvoorbeeld mee wil spelen met een backing track dan kun je via de AUX-ingang je smartphone, tablet of mp3 aansluiten op deze draagbare mini gitaarversterker.

Op het moment van schrijven is deze hoofdtelefoon oefenversterker het goedkoopst bij Bax-shop, hij kost daar op het moment van schrijven € 40. Klik op de knoppen in de bovenstaande tabel om de meest actuele prijs van deze hoofdtelefoon oefenversterker bij Bax-shop en Keymusic te bekijken.

Je krijgt aardig wat mogelijkheden voor een zachte prijs. Tel daarbij op zijn kleine afmetingen, en deze draagbare mini gitaarversterker op batterijen is het perfecte maatje voor onderweg of op reis.

Dat mensen die deze hoofdtelefoon oefenversterker kochten tevreden zijn over dit product kun je lezen in de positieve reviews die deze draagbare mini gitaarversterker krijgt. Je kunt op deze pagina bij Bax-shop onder de knop 'Reviews' en op deze pagina bij Keymusic onder de knop 'Reviews' wat reviews lezen.

Lees meer over deze hoofdtelefoon oefenversterker bij Bax-shop >>>
Lees meer over deze hoofdtelefoon oefenversterker bij Keymusic >>>

Vox amPhone AC30: hoofdtelefoon oefenversterker, gitaarversterker op batterijen

Draagbare mini gitaarversterker op batterijen Vox amPhone AC30 hoofdtelefoon oefenversterker

Hoofdtelefoon en versterker in één
Regelaars voor gain, tone en volume
Ingebouwde effecten: delay, chorus en reverb
Aansluitmogelijkheid voor o.a. telefoon, iPod en mp3
Lengte kabel: 1.3 meter
Voeding: 2 AAA-batterijen (meegeleverd)

De Vox amPhone AC30 neemt het woord hoofdtelefoon oefenversterker letterlijker dan de hiervoor besproken draagbare mini gitaarversterker. Bij de hiervoor besproken hoofdtelefoon oefenversterker dien je nog een aparte hoofdtelefoon aan te sluiten, maar de Vox amPhone AC30 is een hoofdtelefoon en versterker in één. Mocht je op zoek zijn naar een kleine gitaarversterker voor op reis dan levert deze kleine gitaarversterker je dus nog minder bagage op dan de hiervoor besproken hoofdtelefoon oefenversterker.

De Vox amPhone AC30 hoofdtelefoon oefenversterker is voorzien van regelaars voor gain, tone en volume, en heeft ingebouwde delay-, chorus- en reverb- effecten.
Verder is het middels de AUX-ingang mogelijk om onder andere je mobiele telefoon, iPod of mp3 aan te sluiten, voor als je bijvoorbeeld mee wil spelen met een bepaald nummer.

De Vox amPhone AC30 is net als de hiervoor besproken hoofdtelefoon oefenversterker een mini gitaarversterker op batterijen, en dient gevoed te worden met 2 AAA-batterijen (batterijen worden meegeleverd).

Net als de hiervoor besproken hoofdtelefoon oefenversterker is deze draagbare mini gitaarversterker op batterijen perfect voor onderweg. Daarnaast is deze hoofdtelefoon oefenversterker multifunctioneel: de hoofdtelefoon is niet alleen als portable gitaarversterker te gebruiken, maar ook als normale hoofdtelefoon.

Op het moment van schrijven is deze hoofdtelefoon oefenversterker voor € 86 verkrijgbaar bij Bax-shop. Klik op de knop in de bovenstaande tabel om de meest actuele prijs van deze hoofdtelefoon oefenversterker bij Bax-shop te bekijken.

Lees meer over deze hoofdtelefoon oefenversterker bij Bax-shop >>>

Marshall MS-2: Marshall mini versterker, gitaarversterker op batterijen of adapter

 

Marshall mini versterker Draagbare mini gitaarversterker op batterijen Marshall MS-2 Portable gitaarversterker

 

Vermogen: 1 Watt
2 kanalen: clean en overdrive
Voorzien van hoofdtelefoon aansluiting en broekriemclip
Grootte: 14 × 11 × 6 cm
Voeding middels 9V batterij (meegeleverd) of adapter

De Marshall MS-2 is met zijn 14 × 11 × 6 cm echt wat je noemt een mini gitaarversterker. Je gooit deze Marshall mini versterker met gemak in je rugzak en neemt hem overal mee naartoe. Of je bevestigd de Marshall MS-2 aan je broekriem met de broekriemclip waar deze Marshall mini versterker van is voorzien.

Deze Marshall mini versterker heeft een vermogen van 1 Watt, heeft 2 kanalen: clean en overdrive en is voorzien van regelaars voor tone en volume.
Een hoofdtelefoon aansluiting maakt het mogelijk om een hoofdtelefoon op deze Marshall mini versterker aan te sluiten.
Je kunt deze draagbare mini gitaarversterker op batterijen laten werken (een 9V batterij), maar daarnaast kun je deze kleine gitaarversterker ook voeden met een adapter. Er wordt een 9V batterij meegeleverd, zodat je meteen aan de slag kan.

Op het moment van schrijven is deze Marshall mini versterker al verkrijgbaar voor € 28. Klik op de knoppen in de bovenstaande tabel om de meest actuele prijs van deze draagbare mini gitaarversterker bij Bax-shop, Keymusic en Conrad te bekijken.

Je kunt op deze pagina bij Bax-shop onder de knop 'Video's' drie filmpjes bekijken waarin je deze Marshall mini versterker in actie kunt zien en horen.
Dat mensen die de Marshall MS-2 kochten tevreden zijn over deze draagbare mini gitaarversterker kun je zien aan de positieve reviews die deze Marshall mini versterker krijgt. Onderaan deze pagina bij Conrad kun je een aantal reviews bekijken.

Deze Marshall mini versterker is perfect voor als je op zoek bent naar een draagbare mini gitaarversterker voor een zeer zachte prijs die je eenvoudig overal mee naartoe kan nemen. Deze kleine gitaarversterker is zeer compact en zeer betaalbaar.

Deze Marshall mini versterker is verkrijgbaar in verschillende kleurenvarianten.
- Bekijk in het rood: hier bij Bax-shop.
- Bekijk in het zwart: hier bij Bax-shop en hier bij Conrad.
- Bekijk in de 'classic'-uitvoering: hier bij Bax-shop.

Lees meer over deze Marshall mini versterker bij Bax-shop >>>
Lees meer over deze Marshall mini versterker bij Keymusic >>>
Lees meer over deze Marshall mini versterker bij Conrad >>>

Fender Mini '57 Twin Amp: draagbare mini gitaarversterker op batterijen of adapter

Draagbare mini gitaarversterker op batterijen Fender Mini '57 Twin Amp Portable gitaarversterker

Vermogen: 1 Watt
Ingebouwd distortion effect
Voorzien van hoofdtelefoon aansluiting
Grootte: 23 × 20 × 7 cm
Voeding: 9V batterij of adapter (worden niet meegeleverd)

De Fender Mini '57 Twin Amp is door Fender ontworpen als een kleine replica van de bekende Fender '57 Twin Amp. Dit is te zien aan zijn mooie vintage-looks, onder andere de bekleding van tweed, de vintage ogende grill en het leren handvat waarmee deze mini gitaarversterker is uitgerust.
Deze draagbare mini gitaarversterker heeft een vermogen van 1 Watt, een ingebouwd distortion-effect en is voorzien van regelaars voor tone, volume en gain.

Je kunt deze draagbare mini gitaarversterker op batterijen (een 9V batterij) of een adapter laten werken (er wordt geen batterij of adapter meegeleverd).

Op deze pagina bij Bax-shop kun je onder de knop 'Video's' bovenaan een filmpje vinden waarin iemand een stukje uit Red House van Jimi Hendrix op deze deze draagbare mini gitaarversterker speelt, zodat je een indruk krijgt van hoe deze mini gitaarversterker klinkt.

Op het moment van schrijven is deze draagbare mini gitaarversterker al voor € 44 verkrijgbaar bij Bax-shop. Klik op de knoppen in de bovenstaande tabel om de meest actuele prijs van deze Fender Mini '57 Twin Amp draagbare mini gitaarversterker bij Bax-shop en Keymusic te bekijken.

De Fender Mini '57 Twin Amp is een draagbare mini gitaarversterker ontworpen als replica van een vintage Fender versterker. Deze mini gitaarversterker is portable, praktisch, betaalbaar en daarnaast een echte blikvanger.

Dat mensen die deze draagbare mini gitaarversterker kochten tevreden zijn over deze kleine gitaarversterker kun je zien aan de positieve reviews die dit product krijgt. Op deze pagina bij Bax-shop kun je onder de knop 'Reviews' een aantal reviews van mensen die deze mini gitaarversterker kochten bekijken.

Lees meer over deze draagbare mini gitaarversterker bij Bax-shop >>>
Lees meer over deze draagbare mini gitaarversterker bij Keymusic >>>

Danelectro N-10 Honeytone: draagbare mini gitaarversterker op batterijen of adapter

Draagbare mini gitaarversterker op batterijen Danelectro N-10 Honeytone Portable gitaarversterker

Vermogen: 1 Watt
Regelaars voor tone, volume en drive (gain)
Voorzien van hoofdtelefoonaansluiting en broekriemclip
Grootte: 15.2 × 15.2 × 7.62 cm
Voeding middels 9V batterij of adapter
Verkrijgbaar in twee kleurenvarianten:

De Danelectro N-10 Honeytone springt meteen in het oog met zijn retro looks. Het uiterlijk van deze draagbare mini gitaarversterker doet meteen denken aan de 50s.
Deze draagbare mini gitaarversterker heeft een vermogen van 1 Watt en is voorzien van regelaars voor volume, tone en drive (gain) om je sound te kunnen finetunen.
Deze draagbare mini gitaarversterker is aan de achterkant voorzien van een handige broekriemclip, waarmee je deze mini gitaarversterker eenvoudig aan je broekriem vast kunt maken zodat je bijvoorbeeld staand of lopend gitaar kunt spelen.

Je kunt deze draagbare mini gitaarversterker op batterijen (een 9V batterij) of een adapter laten werken.

De Danelectro N-10 Honeytone is een draagbare mini gitaarversterker met een retro 50s look, en is gemakkelijk aan je riem te bevestigen met de broekriemclip. Praktisch, maar daarnaast ook een leuk hebbedingetje vanwege zijn flitsende uiterlijk.

Deze draagbare mini gitaarversterker is in het groen en in het zwart verkrijgbaar. Klik op de knoppen in de bovenstaande tabel om de meest actuele prijs van de verschillende kleurenvarianten bij Bax-shop te bekijken.
Als je wat reviews van mensen die deze draagbare mini gitaarversterker kochten wil bekijken dan kun je er op deze pagina bij Bax-shop onder de knop 'Reviews' een aantal vinden, en ook kun je er nog een op deze pagina bij Bax-shop onder de knop 'Reviews' vinden.

Lees meer over deze draagbare mini gitaarversterker in de kleur groen >>>
Lees meer over deze draagbare mini gitaarversterker in de kleur zwart >>>

Blackstar FLY 3 Watt: draagbare mini gitaarversterker op batterijen of adapter

 

Draagbare mini gitaarversterker op batterijen Blackstar FLY 3 Watt portable gitaarversterker

Vermogen: 3 Watt
2 kanalen: clean en overdrive
Ingebouwd digital delay effect en ISF-knop
Aansluitmogelijkheden voor: AUX-in, hoofdtelefoon, luidsprekers en line-out
Grootte: 17.0 × 12.6 × 10.2 cm
Voeding middels batterijen of adapter

De Blackstar FLY 3 Watt is een draagbare mini gitaarversterker. Deze kleine gitaarversterker heeft een vermogen van 3 Watt en is voorzien van 2 kanalen: clean en overdrive. Verder is er een digital delay effect ingebouwd en heeft deze portable gitaarversterker de door Blackstar bedachte ISF-knop waarmee je het klankkarakter van de versterker meer Amerikaans of meer Brits kan maken.

De aansluitmogelijkheden waar deze Blackstar FLY 3 Watt draagbare mini gitaarversterker over beschikt maken het onder andere mogelijk om mee te spelen met een backing track of om een hoofdtelefoon op deze portable gitaarversterker aan te sluiten.

Deze draagbare mini gitaarversterker dient gevoed te worden met batterijen of een adapter (batterijen worden meegeleverd).

Met zijn formaat en zijn vermogen van 3 Watt is dit een prima versterker om bijvoorbeeld mee te oefenen in een slaapkamer. Je kan hem voeden met een adapter, maar ook kun je deze kleine gitaarversterker op batterijen laten werken. Het feit dat je hem ook met batterijen kunt voeden maakt deze draagbare mini gitaarversterker bijvoorbeeld ook ideaal voor onderweg, of als je op straat wil kunnen spelen.

Dat mensen die de Blackstar FLY 3 Watt kochten tevreden zijn over deze draagbare mini gitaarversterker kun je zien aan de positieve reviews die deze kleine gitaarversterker krijgt. Je kunt op deze pagina bij Bax-shop onder de knop 'Reviews' een aantal reviews lezen.

Je kunt op deze pagina bij Bax-shop onder de knop 'Video's' 10 filmpjes over deze draagbare mini gitaarversterker bekijken.

Op het moment van schrijven is de Blackstar FLY 3 Watt draagbare mini gitaarversterker al voor € 54 bij Bax-shop verkrijgbaar. Klik op de knoppen in de bovenstaande tabel om de meest actuele prijs van deze kleine gitaarversterker bij Bax-shop en Keymusic te bekijken.

Lees meer over deze draagbare mini gitaarversterker op batterijen of adapter bij Bax-shop >>>
Lees meer over deze draagbare mini gitaarversterker op batterijen of adapter bij Keymusic >>>

Roland Micro Cube GX: beste kleine gitaarversterker rond de 100 euro

 

Beste kleine gitaarversterker Draagbare mini gitaarversterker op batterijen Roland Micro Cube GX portable gitaarversterker

 

Vermogen: 3 Watt
Mogelijkheid om 8 verschillende versterker-sounds aan te nemen
8 ingebouwde effecten
i-CUBE LINK/AUX-in aansluiting
Grootte: 24.4 × 16.6 × 22.6 cm
Voeding: adapter (meegeleverd) of 6 AA-batterijen

De Roland Micro Cube GX is een kleine gitaarversterker met een vermogen van 3 Watt.
Deze portable gitaarversterker is volgeladen met mogelijkheden. Zo heeft deze draagbare mini gitaarversterker 8 ingebouwde gitaareffecten (delay, chorus, spring, reverb, phaser, flanger, tremolo en heavy octave), en beschikt deze kleine gitaarversterker over de door Roland ontwikkelde COSM-technologie. Hiermee wordt het op deze Roland Micro Cube GX draagbare mini gitaarversterker mogelijk gemaakt om de sound van 8 verschillende soorten versterkers aan te nemen (van metal tot een clean sound). De MIC setting maakt het zelfs mogelijk om een zangmicrofoon op deze kleine gitaarversterker aan te sluiten.
Verder is deze portable gitaarversterker onder andere voorzien van regelaars voor gain, volume en tone, een ingebouwd stemapparaat en heeft hij een memory functie waarmee je instellingen op de versterker kunt bewaren.

Met de i-CUBE LINK aansluiting is het mogelijk om een iPad, iPod Touch of iPhone op deze kleine gitaarversterker aan te sluiten zodat je bijvoorbeeld eenvoudig mee kunt spelen met nummers of iets op kunt nemen.

Er wordt een adapter meegeleverd waarmee je deze kleine gitaarversterker kunt voeden, maar daarnaast werkt deze portable gitaarversterker ook op batterijen. Als je dus van plan bent om deze mini gitaarversterker ergens te gebruiken waar je geen stopcontact voor handen hebt dan kun je deze kleine gitaarversterker op batterijen laten werken.

Waar veel draagbare mini gitaarversterkers juist wat beperkingen hebben, is deze kleine gitaarversterker volgeladen met mogelijkheden. Deze kleine gitaarversterker heeft onder andere 8 ingebouwde effecten, de mogelijkheid om 8 verschillende versterker-sounds aan te nemen, een memory functie om instellingen te onthouden, een ingebouwd stemapparaat en eenvoudige aansluitmogelijkheid voor iPad, iPod Touch en iPhone. Deze portable gitaarversterker is compact, veelzijdig en betaalbaar.
Voor een budget van rond de 100 euro vind ik dit de beste kleine gitaarversterker.

Op deze pagina bij Bax-shop onder de knop 'Video's' of op deze pagina bij Keymusic onder de knop 'Video' kun je enkele filmpjes over deze kleine gitaarversterker bekijken.
Ook kun je op deze pagina bij Bax-shop onder de knop 'Reviews' enkele reviews van mensen die deze kleine gitaarversterker kochten bekijken.

De Roland Micro Cube GX draagbare mini gitaarversterker is op het moment van schrijven met € 110 het goedkoopst bij Bax-shop. Ik vind deze kleine gitaarversterker daarmee de beste kleine gitaarversterker die je voor een budget van rond de 100 euro kunt kopen. Klik op de knoppen in de bovenstaande tabel om de meest actuele prijs van deze portable gitaarversterker bij Bax-shop, Keymusic en Conrad te bekijken.
De uitvoering waar ik in de tabel naar verwijs is de zwarte variant van deze kleine gitaarversterker. Deze portable gitaarversterker is echter ook in het rood en wit verkrijgbaar:
- Bekijk in het rood: hier bij Bax-shop en hier bij Conrad.
- Bekijk in het wit: hier bij Bax-shop, hier bij Keymusic en hier bij Conrad.

Lees meer over de beste kleine gitaarversterker rond de 100 euro bij Bax-shop >>>
Lees meer over de beste kleine gitaarversterker rond de 100 euro bij Keymusic >>>
Lees meer over de beste kleine gitaarversterker rond de 100 euro bij Conrad >>>

Yamaha THR10 kopen: beste kleine gitaarversterker onder 300 euro

 

Beste kleine gitaarversterker Yamaha THR10 kopen Draagbare mini gitaarversterker op batterijen Portable gitaarversterker

 

Vermogen: 6-10 Watt
8 verschillende versterker-sounds
Ingebouwde effecten
Aansluiting voor hoofdtelefoon, USB en AUX-in
Grootte: 18.4 × 36 × 14 cm
Voeding: adapter (meegeleverd) of AA-batterijen

De Yamaha THR10 is een kleine gitaarversterker, of portable gitaarversterker, die ideaal is voor onderweg. Maar vanwege zijn kwaliteit is deze kleine gitaarversterker ook goed geschikt voor thuis. Deze portable gitaarversterker is op het moment van schrijven verkrijgbaar voor € 287, en daarmee vind ik dit de beste kleine gitaarversterker die voor een bedrag onder de 300 euro verkrijgbaar is.
Klik op de knop in de bovenstaande tabel om de meest actuele prijs van deze kleine gitaarversterker bij Bax-shop te bekijken.

Deze veelzijdige portable gitaarversterker kan 8 verschillende versterker-sounds produceren (modern, Brit hi, lead, crunch, clean, bass, ACO en flat) en beschikt daarnaast over verschillende ingebouwde effecten (onder andere: flanger, chorus, reverb en tremolo). Deze kleine gitaarversterker biedt uitgebreide mogelijkheden om je sound naar jouw wens te kunnen finetunen.

In het geheugen van deze kleine gitaarversterker kun je jouw 5 favoriete versterker-instellingen opslaan, zodat je die eenvoudig op kunt roepen.
Ook is er een chromatisch stemapparaat in deze Yamaha THR10 ingebouwd.
Met de aansluitingen waar deze Yamaha THR10 portable gitaarversterker van is voorzien is het eenvoudig om bijvoorbeeld een computer, smartphone, mp3 of hoofdtelefoon aan te sluiten.

De Yamaha THR10 werkt zowel op een adapter als op batterijen. Er wordt een adapter meegeleverd, waarmee je deze portable gitaarversterker aan kunt sluiten, maar daarnaast kun je deze kleine gitaarversterker op batterijen laten werken. Dat laatste komt bijvoorbeeld van pas als je geen stopcontact in de buurt hebt.

Dat mensen die deze Yamaha THR10 kochten tevreden zijn over deze portable gitaarversterker kun je lezen in de reviews die deze kleine gitaarversterker krijgt. Op deze pagina bij Bax-shop kun je onder de knop 'Reviews' een aantal reviews bekijken.

Deze kleine gitaarversterker is niet alleen handig voor onderweg, maar is eigenlijk ook gewoon een goede versterker voor thuis. Vanwege alle mogelijke instellingen is dit een hele veelzijdige versterker. Vanwege zijn kwaliteit en zijn omvang is de Yamaha THR10 zowel aan te raden als oefenversterker voor thuis of als portable gitaarversterker voor onderweg. Heb je onderweg geen stopcontact tot je beschikking, dan kun je deze veelzijdige kleine gitaarversterker op batterijen laten werken!
Voor een budget onder de 300 euro is dit naar mijn mening de beste kleine gitaarversterker.

Aangezien deze Yamaha THR10 portable gitaarversterker een wat aparte vorm heeft is het aan te raden om, als je van plan bent deze kleine gitaarversterker te vervoeren, een speciaal voor deze versterker gemaakte draagtas te kopen. Deze Yamaha SCTHR draagtas is speciaal ontworpen om deze kleine gitaarversterker veilig in te kunnen vervoeren.

Lees meer over de beste kleine gitaarversterker onder 300 euro bij Bax-shop >>>

Roland CUBE Street EX: beste kleine gitaarversterker rond de 500 euro

 

 

Beste kleine gitaarversterker Portable gitaarversterker Roland Cube Street Ex Draagbare mini gitaarversterker op batterijen

 

Vermogen instelbaar op Eco (10 Watt), Normal (25 Watt) en Max (50 Watt)
4 onafhankelijke kanalen
COSM-technologie en ingebouwde effecten
Aansluiting voor hoofdtelefoon, AUX-in, Footswitch, Line-out en i-CUBE LINK
Grootte: 49 × 34.1 × 30.5 cm
Voeding: adapter (meegeleverd) of batterijen

De Roland CUBE Street EX is een portable kleine gitaarversterker die is ontworpen met het oog op straatmuzikanten en gitaristen die reizen. Dit is naar mijn mening de beste kleine gitaarversterker voor optredens op straat die je voor een budget van rond de 500 euro kunt vinden.
Op het moment van schrijven is deze Roland CUBE Street EX portable gitaarversterker bij Bax-shop verkrijgbaar voor € 472. klik op de knoppen in de bovenstaande tabel om de meest actuele prijs van deze kleine gitaarversterker bij Bax-shop en Keymusic te bekijken.

De Roland CUBE Street EX beschikt over 4 onafhankelijke kanalen. Daarmee kun je eenvoudig verschillende instrumenten, microfoons of audio apparaten aansluiten.
Met de i-CUBE LINK aansluiting kun je een iPad, iPhone of iPod Touch op deze kleine gitaarversterker aansluiten. Je kunt je iPad of iPhone bijvoorbeeld gebruiken om backing tracks af te spelen of om je optredens op te nemen.
Je kunt dus bijvoorbeeld heel simpel een gitaar en een microfoon tegelijk op deze kleine gitaarversterker aansluiten, en daarnaast via de iCUBE LINK aansluiting een backing track vanaf bijvoorbeeld je iPhone of iPad afspelen.
Er zijn zeer veel mogelijkheden met de 4 onafhankelijke kanalen, en dat is een van de dingen die deze portable gitaarversterker de beste kleine gitaarversterker voor bijvoorbeeld straatoptredens maakt.

Deze kleine gitaarversterker beschikt over de door Roland ontwikkelde COSM-technologie, ingebouwde effecten en genoeg controls om jouw sound naar jouw wens te kunnen finetunen.

Je kunt deze portable gitaarversterker voeden met een adapter (adapter wordt meegeleverd), maar ook kun je deze kleine gitaarversterker op batterijen laten werken. Dat laatste is natuurlijk ideaal voor als je ergens een optreden wil geven waar je geen stopcontact in de buurt hebt.

Een mooie bijzonderheid aan deze portable gitaarversterker is dat je het vermogen van de Roland CUBE Street EX in kunt stellen. Het is mogelijk om deze kleine gitaarversterker in te stellen op 10 Watt, 25 Watt of 50 Watt. Hierdoor kun je deze portable gitaarversterker dus aanpassen aan de omstandigheden waarin je speelt, en ook kun je daarmee energie besparen. 8 AA-batterijen voorzien deze kleine gitaarversterker tot wel twintig uur van energie als de versterker op 10 Watt ingesteld staat.

De Roland CUBE Street EX is voor een budget van rond de 500 euro de beste kleine gitaarversterker voor straatmuzikanten en reizende gitaristen. Met 4 onafhankelijke kanalen waarmee je verschillende instrumenten, microfoons of audio apparaten aan kunt sluiten, een instelbaar vermogen (10, 25 of 50 Watt) en de mogelijkheid om deze kleine gitaarversterker op batterijen te laten werken is dit een ideale versterker voor bijvoorbeeld een optreden in de buitenlucht. 

Je kunt op deze pagina bij Bax-shop onder de knop 'Video's' en op deze pagina bij Keymusic onder de knop 'Video' verschillende filmpjes over deze kleine gitaarversterker bekijken.

Ik noemde dit zojuist de beste kleine gitaarversterker voor straatmuzikanten en reizende gitaristen. Het is daarom natuurlijk van belang dat je deze kleine gitaarversterker veilig kunt vervoeren, een goed passende draagtas is daarom aan te raden.
Zelf vind ik de Roland CB-CS2 draagtas die speciaal voor deze kleine gitaarversterker is gemaakt de beste optie.

Lees meer over de beste kleine gitaarversterker rond de 500 euro bij Bax-shop >>>
Lees meer over de beste kleine gitaarversterker rond de 500 euro bij Keymusic >>>

Welke draagbare mini gitaarversterker of portable gitaarversterker is voor mij de beste kleine gitaarversterker?

Welke kleine gitaarversterker voor jou persoonlijk de beste kleine gitaarversterker is hangt af van verschillende factoren. Zoek je bijvoorbeeld een draagbare mini gitaarversterker op batterijen om op vakantie mee te oefenen, of zoek je een kleine gitaarversterker om een straatoptreden mee te kunnen geven?
Verder speelt daarnaast natuurlijk ook je budget een rol.

Zoek je een zo compact mogelijke mini gitaarversterker op batterijen waarmee je alleen met een hoofdtelefoon op kunt oefenen, dan is een hoofdtelefoon oefenversterker zoals de Vox amPlug 2 AC30 of de Vox amPhone AC30 waarschijnlijk de beste kleine gitaarversterker voor jou. De Vox amPhone AC30 is de meest compacte van die twee, omdat deze hoofdtelefoon oefenversterker een hoofdtelefoon en versterker in één is.

Zoek je een draagbare mini gitaarversterker met een vermogen van 1 Watt die je gewoon zonder hoofdtelefoon kunt bespelen, en die je voor een bedrag onder de 50 euro aan kunt schaffen, dan is de Marshall MS-2: Marshall mini versterker, de Fender Mini '57 Twin Amp of de Danelectro N-10 Honeytone de beste kleine gitaarversterker voor jou.
Heb je liever een draagbare mini gitaarversterker met iets meer vermogen, dan is de Blackstar FLY 3 Watt die op het moment van schrijven voor € 54 verkrijgbaar is voor jou waarschijnlijk de beste kleine gitaarversterker.

Ben je op zoek naar de beste kleine gitaarversterker voor rond de 100 euro, dan is de Roland Micro Cube GX naar mijn mening de beste keuze.

Zoek je de beste kleine gitaarversterker onder de 300 euro, dan raad ik je aan om voor de Yamaha THR10 te kiezen. Dit is niet alleen een goede portable gitaarversterker om bijvoorbeeld mee te nemen op reis, maar dit is eigenlijk ook gewoon een goede versterker om thuis op te oefenen.

Mocht je budget rond de 500 euro liggen, en zoek je een kleine gitaarversterker waarmee je zelfs een volwaardig optreden op straat kunt geven door bijvoorbeeld zelfs een gitaar en een microfoon tegelijk op de versterker aan te kunnen sluiten, dan is de Roland CUBE Street EX de beste kleine gitaarversterker voor jou.

Kleine gitaarversterker, draagbare mini gitaarversterker of portable gitaarversterker: leuk om cadeau te doen

Een kleine gitaarversterker of mini gitaarversterker kan een leuk cadeau zijn voor een gitarist.
Ken je bijvoorbeeld een gitarist die op reis gaat, dan is een hoofdtelefoon gitaarversterker zoals de Vox amPlug 2 AC30 of de Vox amPhone AC30 leuk om cadeau te doen zodat diegene daar makkelijk kan oefenen.

Verder zijn de goedkopere mini gitaarversterkers, zoals de Marshall MS-2: Marshall mini versterker, de Fender Mini '57 Twin Amp, de Danelectro N-10 Honeytone of de Blackstar FLY 3 Watt altijd leuk om cadeau te doen aan een gitarist. Je kunt die kleine gitaarversterkers op batterijen laten werken, en zo kan je overal oefenen of spontaan een heel klein gitaaroptreden geven.

Ben je toevallig op zoek naar een cadeau voor een gitarist, en zoek je naast een mini gitaarversterker nog een ander leuk cadeau, dan kun je een aantal leuke cadeaus vinden in mijn artikel Gitaar cadeau: 14 leuke cadeaus voor een gitaarliefhebber.

Veel speelplezier gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *