Alhambra 4P gitaar kopen: een terechte bestseller!

Als je op zoek bent naar een goede klassieke gitaar dan is de Alhambra 4P gitaar een zeer goede optie. De Alhambra 4P gitaar is een gitaar met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en is al jaren een bestseller.
Bekijk de Alhambra 4P gitaar bij Bax-shop >>>

Alhambra 4P gitaar kopen

Alhambra 4P gitaar

Alhambra 4P gitaar
Massief bovenblad van ceder
Achterkant en zijkanten van palissander
Toets van ebben
Gemaakt in Spanje

Op het moment van schrijven kost deze Alhambra 4P gitaar tussen de vijf- en zeshonderd euro. Klik op de knop in de bovenstaande tabel om de meest actuele prijs van de Alhambra 4P gitaar bij Bax-shop te bekijken.

Deze Alhambra 4P gitaar heeft een massief cederhouten bovenblad. Ceder geeft diepte, warmte en helderheid aan de sound van deze Alhambra 4P gitaar.

Alhambra 4P gitaar

Het massief cederhouten bovenblad van de Alhambra 4P gitaar.

Het cederhouten bovenblad van deze Alhambra 4P gitaar is een ‘massief’ bovenblad. Dat wil zeggen dat het bovenblad uit één stuk cederhout bestaat. Een massief bovenblad heeft als voordeel dat het vibraties beter genereert, wat tot gevolg heeft dat deze Alhambra 4P gitaar luid, vol en krachtig klinkt. Dit is iets dat goed uit komt bij een akoestische gitaar waarbij je geen versterker gebruikt, zoals deze Alhambra 4P gitaar.

Alhambra 4P gitaar

De hals van de Alhambra 4P gitaar met een comfortabele ebbenhouten toets.

De achterkant en de zijkanten van de klankkast van deze Alhambra 4P gitaar zijn gemaakt van palissander. Palissander geeft de Alhambra 4P gitaar een warme klank.

De toets op deze Alhambra 4P gitaar is gemaakt van ebben, en geeft vooral helderheid en sustain aan het geluid van deze Alhambra 4P gitaar.
Verder is ebbenhout een gladde houtsoort, wat tot gevolg heeft dat een toets van ebben zoals op deze Alhambra 4P gitaar zorgt voor comfortabeler gitaarspel.

De gebruikte houtsoorten en de constructie van deze Alhambra 4P gitaar hebben samen tot gevolg dat deze Alhambra 4P gitaar helder, warm, luid, vol en krachtig klinkt, en dat deze Alhambra 4P gitaar comfortabel is om te bespelen.

Lees meer over de Alhambra 4P gitaar bij Bax-shop >>>

Alhambra 4P gitaar: gemaakt in Spanje!

De Alhambra 4P gitaar wordt gemaakt in Spanje. Doordat Alhambra gitaren in Spanje worden gemaakt door ervaren gitaarbouwers wordt de kwaliteit van de gitaren, zoals de Alhambra 4P gitaar, hoog gehouden.
Een Alhambra gitaar, zoals de Alhambra 4P gitaar, zal daarom doorgaans van hogere kwaliteit zijn dan een gitaar van dezelfde prijs die bijvoorbeeld in een Aziatisch land wordt geproduceerd.

Om een indruk te krijgen van het productieproces van de Alhambra gitaren, waaronder de Alhambra 4P gitaar, kun je het onderstaande filmpje bekijken:

Lees meer over de Alhambra 4P gitaar bij Bax-shop >>>

Hoor de Alhambra 4P gitaar in actie

Ik kan natuurlijk proberen te vertellen hoe deze Alhambra 4P gitaar klinkt, maar het is natuurlijk beter als je deze Alhambra 4P gitaar zelf in actie kunt horen.
In het onderstaande filmpje kun je de Alhambra 4P gitaar in actie zien en horen:

Op deze pagina kun je onder de knop ‘Video’s’ een door Bax-shop gemaakte review van de Alhambra 4P gitaar vinden.

Lees meer over de Alhambra 4P gitaar bij Bax-shop >>>

De Alhambra 4P gitaar: een terechte bestseller

De Alhambra 4P gitaar is al jaren de best verkochte gitaar onder de Alhambra gitaren, en dat is niet zonder reden. De Alhambra 4P gitaar is namelijk een gitaar met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

De Alhambra 4P gitaar is op het moment van schrijven voor € 592 of € 595 (prijs verschilt per webshop) verkrijgbaar. Voor dat geld krijg je een kwalitatief zeer goede gitaar die dat bedrag dubbel en dwars waard is. De Alhambra 4P gitaar is zeker een van de beste klassieke gitaren die je voor die prijs kunt krijgen.
Bekijk de actuele prijs van de Alhambra 4P gitaar bij Bax-shop >>>

Een Alhambra 4P gitaar is vanwege de goede prijs-kwaliteitsverhouding een goede investering voor een beginner die meteen een goede gitaar wil kopen waar hij of zij nog jaren mee vooruit kan.
Zoals iemand op deze pagina onder de knop ‘Reviews’ zegt: ‘veel waar voor het geld! Speelt licht en klinkt rijk. Heb deze gitaar al een jaar of 15 en klinkt nog steeds super‘.

Vanwege de goede prijs-kwaliteitsverhouding is een Alhambra 4P gitaar ook aan te bevelen voor een gevorderde gitarist die een goede gitaar zoekt voor een betaalbare prijs.

Alhambra 4P gitaar

De Alhambra 4P gitaar, een terechte bestseller met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Lees meer over de Alhambra 4P gitaar bij Bax-shop >>>

Overige benodigdheden voor de Alhambra 4P gitaar kopen

Naast de Alhambra 4P gitaar zelf is het handig om enkele overige benodigdheden voor de Alhambra 4P gitaar in huis te hebben, zoals bijvoorbeeld een gitaarstandaard of een gitaartas.
Voor als je bepaalde overige benodigdheden voor de Alhambra 4P gitaar nog niet in huis hebt heb ik hieronder een aantal benodigdheden voor de Alhambra 4P gitaar voor je op een rij gezet.

Gitaarstandaard: Als je besluit de Alhambra 4P gitaar te kopen dan wil je de gitaar natuurlijk veilig neer kunnen zetten wanneer je deze niet gebruikt. Voor dat geval is deze gitaarstandaard bij Bax-shop een geschikte optie voor de Alhambra 4P gitaar.
Heb je al een of meer gitaren in huis, en zoek je een gitaarstandaard waar je meerdere gitaren op kwijt kunt, dan kun je daar meer over lezen in mijn artikel Gitaarstandaard voor meerdere gitaren kopen.

Gitaartas: Je wil je nieuwe Alhambra 4P gitaar natuurlijk ook veilig kunnen vervoeren, daarom is het handig om ook meteen een gitaartas aan te schaffen. Deze gitaartas bij Bax-shop is een passende optie voor de Alhambra 4P gitaar.

Stemapparaat: Mocht je nog geen stemapparaat in huis hebben, en wil je er een aanschaffen voor bij de Alhambra 4P gitaar, dan is de Boss TU-01 een goede optie. Dit stemapparaat is hier bij Bax-shop verkrijgbaar.

Gitaarsnaren: Het spreekt misschien voor zich, maar het is altijd handig om een extra setje snaren achter de hand te hebben voor als er bijvoorbeeld een snaar kapot gaat tijdens het spelen. Als je daarom een goed en betaalbaar reserve-setje voor bij de Alhambra 4P gitaar wil kopen kun je kiezen voor D’Addario EJ45-snaren. Deze snaren zijn hier bij Bax-shop te vinden.

Plectrums: Net als bij gitaarsnaren is het altijd handig om wat plectrums op voorraad te hebben, omdat ze nu eenmaal verslijten. Als je daarom meteen wat plectrums in wil slaan voor bij de Alhambra 4P gitaar dan kun je hier bij Bax-shop plectrums uitkiezen die aan jouw voorkeuren voldoen.
Wil je in een keer een flinke voorraad plectrums inslaan voor bij je nieuwe Alhambra 4P gitaar dan kun je daar meer over lezen in mijn artikel Plectrums in bulk kopen.

Veel speelplezier gewenst!