Hoe lang duurt het om gitaar te leren spelen? 22 weken!

By | 03/12/2017

Het is een vraag die veel mensen die gitaar willen leren spelen stellen…

Hoe lang duurt het om gitaar te leren spelen?

Dit is een lastig te beantwoorden vraag om verschillende redenen.

Niet iedereen leert bijvoorbeeld even snel. Niet iedereen kan per dag of per week evenveel tijd besteden aan het gitaar leren spelen. En daarnaast kunnen ook dingen als aanleg of talent een verschil maken.

Maar het is logisch dat iemand die gitaar wil leren spelen de vraag ‘Hoe lang duurt het om gitaar te leren spelen?‘ stelt. Het feit dat je die vraag stelt laat zien dat er waarschijnlijk wel de motivatie is om het te leren. En dat is natuurlijk een goede zaak.

Hoe lang duurt het om gitaar te leren spelen? 22 weken!

Als je graag gitaar wil leren spelen en daarbij zicht wilt hebben op hoe lang je erover zal doen om het onder de knie te krijgen, dan kun je ervoor kiezen een gitaarcursus te volgen die je binnen een bepaalde tijd de basis leert.

Met de online gitaarcursus Leer gitaar spelen in 22 lessen, die ik in mijn artikel Online gitaarles – gitaar leren spelen in 22 lessen heb beschreven, leer je in 22 lessen gitaar spelen.
Je krijgt bij die cursus per week 1 les erbij. Je kunt de basis van het gitaarspelen met die cursus dus in 22 weken al onder de knie hebben.
In het genoemde artikel heb ik ook de voordelen van online gitaarles beschreven.

Hoe lang duurt het om gitaar te leren spelen 22 weken

Eén van de voordelen van de cursus Leer gitaar spelen in 22 lessen is de lage prijs. Je betaald € 77 voor 22 lessen, wat dus neer komt op € 3,50 per les, terwijl je bij ‘offline’ gitaarles normaal rond de 20-30 euro per les betaald.

Ook geeft Koen, de gitaarleraar die deze cursus verzorgt, een ‘niet goed, geld terug’-garantie binnen de eerste 30 dagen (die garantie kun je op deze pagina vinden). Als je binnen 30 dagen laat weten dat de cursus je niet bevalt stort Koen het door jou betaalde bedrag terug op je rekening. Zo loop je dus geen enkel financieel risico bij het aanschaffen van de cursus.

Een van de andere voordelen van deze online cursus is dat je levenslang (24/7) toegang houdt tot de lessen. Je kunt de lessen dus voor de rest van je leven terug kijken en herhalen wanneer je dat nodig vindt.

Hoe lang duurt het om gitaar te leren spelen Leer gitaar spelen in 22 lessen

Lees hier meer over de cursus op de website van de gitaarleraar >>>

Of lees meer over de cursus in mijn artikel Online gitaarles – gitaar leren spelen in 22 lessen.

Veel succes en speelplezier gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *