Tipboek elektrische gitaar en basgitaar kopen

In dit artikel bespreek ik het Tipboek elektrische gitaar en basgitaar van Hugo Pinksterboer, een complete gids over alle belangrijke aspecten van elektrische gitaren en basgitaren.

Tipboek elektrische gitaar en basgitaar kopen

Tipboek elektrische gitaar en basgitaar

Titel: Tipboek elektrische gitaar en basgitaar
Auteur: Hugo Pinksterboer
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 262
Paperback
Bekijken bij bol.com
€ 17,50

Het Tipboek elektrische gitaar en basgitaar is een complete gids over alles wat je moet weten met betrekking tot elektrische gitaren en basgitaren.

Tal van aspecten worden besproken zodat je een volledig beeld krijgt van alles wat belangrijk is omtrent elektrische gitaren en basgitaren. Zo wordt onder andere de constructie van gitaren besproken, de verschillende elementen, de invloed van de gebruikte houtsoort op het geluid, tremolos, plectrums, snaren, het stemmen van je (bas)gitaar, welke gitaar bij welke muziekstijl past, het onderhouden van je instrument en het afstellen daarvan.

Ook komt in het Tipboek elektrische gitaar en basgitaar onder andere de geschiedenis van elektrische gitaren en basgitaren kort aan bod, en zijn er akkoorddiagrammen in dit boek opgenomen.
Al met al beslaat het Tipboek elektrische gitaar en basgitaar alle belangrijke aspecten over elektrische gitaren en basgitaren.

Het Tipboek elektrische gitaar en basgitaar zorgt er met alle informatie die in dit boek te vinden is voor dat het uitkiezen van een elektrische gitaar of basgitaar een stuk makkelijker wordt. In het Tipboek elektrische gitaar en basgitaar wordt namelijk alles wat van belang is voordat je een elektrische gitaar of basgitaar koopt in duidelijke taal uitgelegd, en ook dingen die daarna van belang zijn zoals het afstellen en het onderhouden van je instrument komen aan bod.

Zoals je aan de onderstaande citaten op de kaft van het boek kunt zien zijn Jan Akkerman, George Kooymans (Golden Earring) en Wim Dijkgraaf zeer positief over het Tipboek elektrische gitaar en basgitaar.

Tipboek elektrische gitaar en basgitaar

Citaten van Jan Akkerman, George Kooymans en Wim Dijkgraaf op de kaft van het Tipboek elektrische gitaar en basgitaar.

Tipboek elektrische gitaar en basgitaar: positieve reviews

Dat mensen die het Tipboek elektrische gitaar en basgitaar kochten tevreden zijn over dit boek kun je op deze pagina bij bol.com in de reviews lezen. Zo zegt men daar onder andere:

‘Vele tips en uitgebreide informatie over (bas)gitaren. De aanschaf, elementen, onderhoud etc.etc. Alles wat je maar wil weten, is hierin te vinden.’

‘Dit boek is echt heel erg handig. Het is dé handleiding voor een elektrische gitaar.’ 

Op deze pagina bij bol.com kun je meerdere reviews van het Tipboek elektrische gitaar en basgitaar vinden.

Tipboek elektrische gitaar en basgitaar: leuk om cadeau te doen

Tipboek elektrische gitaar en basgitaar

Het is natuurlijk handig om het Tipboek elektrische gitaar en basgitaar voor jezelf te kopen, maar het is ook leuk om dit boek aan iemand cadeau te doen die het goed kan gebruiken, bijvoorbeeld iemand die net begint met elektrisch (bas)gitaar spelen.

Mocht je toevallig op zoek zijn naar een cadeau voor een gitaarliefhebber, en zoek je naast het Tipboek elektrische gitaar en basgitaar ook nog een ander cadeau, dan kun je een aantal leuke opties vinden in mijn artikel Gitaar cadeau: 14 leuke cadeaus voor een gitaarliefhebber.

Veel leesplezier gewenst!