Plectrum knipper: je eigen plectrum knippen met de Boston punch-a-pick plectrum knipper

Een plectrum is een accessoire dat door de meeste gitaristen wordt gebruikt bij het gitaar spelen. Plectrums slijten, of ze raken kwijt, en je hebt regelmatig een nieuwe nodig.
Normaal koop je waarschijnlijk steeds plectrums, maar je kunt ze ook zelf maken.

Je eigen plectrum knippen met een plectrum knipper

Met een plectrum knipper kun je een eigen plectrum knippen. Een plectrum knipper is een apparaatje waarmee je uit PVC/plastic plectrums kunt knippen.
Ik bespreek hieronder een goede en betaalbare plectrum knipper, namelijk de Boston punch-a-pick plectrum knipper.

Boston punch-a-pick plectrum knipper kopen: eenvoudig een plectrum knippen

Plectrum knippen Boston punch-a-pick plectrum knipper

Plectrum knipper
Geschikt voor PVC/plastic tot 2 mm dikte
Te gebruiken voor oude pasjes
Twee PVC testkaarten meegeleverd
Bestellen
€ 22,50

Met de Boston punch-a-pick plectrum knipper kun je een plectrum knippen uit PVC/plastic materiaal tot een dikte van 2 mm.
Je hebt waarschijnlijk, zoals bijna iedereen, wel wat pasjes thuis liggen die je niet meer gebruikt, zoals bijvoorbeeld een oude bankpas. Met deze plectrum knipper kun je een plectrum knippen uit die oude pasjes.
Er worden twee testkaarten van PVC meegeleverd waar je met de plectrum knipper meteen je eerste plectrums uit kunt knippen.

Uit één pasje kun je met de Boston punch-a-pick plectrum knipper drie plectrums knippen.

Boston punch-a-pick plectrum knipper plectrum knippen

Uit één pasje knip je drie plectrums met deze Boston punch-a-pick plectrum knipper.

In het onderstaande filmpje kun je zien hoe de Boston punch-a-pick plectrum knipper werkt. Je ziet hoe simpel een plectrum knippen is met deze plectrum knipper.

Zoals je op deze pagina onder de knop ‘reviews’ kunt zien, zijn mensen die deze plectrum knipper kochten tevreden over dit product. Zo zeggen ze over deze plectrum knipper:

‘Super toestel, verdient zichzelf zo terug‘ en ‘Zeer handig apparaatje. Maakt mooie plectrums‘.

Als je jouw zelfgemaakte plectrums altijd bij de hand wil hebben, maar je ze niet los in je zak bij je wil dragen, dan kun je ervoor kiezen een goedkope plectrumhouder voor aan je sleutelbos aan te schaffen, zoals deze Fazley plectrumhouder. Zo kun je een aantal plectrums die je met de plectrum knipper hebt gemaakt eenvoudig bij je dragen.

Lees hier meer over de Boston punch-a-pick plectrum knipper >>>

Boston punch-a-pick plectrum knipper: een leuk cadeau voor een gitaarliefhebber

De Boston punch-a-pick plectrum knipper is natuurlijk een leuk item om zelf te hebben, maar het is ook leuk om deze plectrum knipper cadeau te doen aan een gitaarliefhebber.
De plectrum knipper komt altijd wel van pas, omdat vrijwel iedere gitarist plectrums gebruikt. Wanneer er weer een plectrum is versleten, of er bijvoorbeeld een zoek is geraakt, dan kun je met deze plectrum knipper eenvoudig een nieuw plectrum knippen.

Als je, naast deze plectrum knipper, nog op zoek bent naar andere leuke cadeaus voor een gitaarliefhebber, dan kun je er een aantal vinden in mijn artikel Gitaar cadeau: 14 leuke cadeaus voor een gitaarliefhebber.