Gitaren in beeld Terry Burrows kopen

In dit artikel bespreek ik het boek Gitaren in beeld van Terry Burrows, een boek dat inzicht geeft in meer dan tweehonderd van de meest invloedrijke gitaren en gitaarmerken.

Met het boek Gitaren in beeld heb je echt een stuk gitaargeschiedenis in handen.

Gitaren in beeld Terry Burrows kopen

Gitaren in beeld

Titel: Gitaren in beeld
Auteur: Terry Burrows
Taal: Nederlands
Met illustraties
Hardcover
Bekijken bij bol.com
€ 19,99

In Gitaren in beeld van Terry Burrows worden meer dan tweehonderd van de meest invloedrijke gitaarmodellen en gitaarmerken besproken.

Telkens wordt het verhaal achter de gitaren besproken, en komen interessante details over de gitaren en de gedachtes achter de gitaren aan de orde. Je krijgt zo een goed beeld van de achtergrond van de verschillende modellen.

Iedere gitaar die in Gitaren in beeld wordt besproken is voorzien van een duidelijke foto van het instrument. Daarnaast staan er in dit boek foto’s van bekende gitaristen die bepaalde besproken gitaren gebruiken/gebruikten.

De gitaren die in Gitaren in beeld worden besproken zijn voorzien van een duidelijk overzicht met informatie over de constructie van de gitaar, zoals de gebruikte houtsoorten, de stijl van de body, de breedte van de hals, de elementen waarmee een gitaar is uitgerust, de gebruikte elektronica etc.

Gitaren in beeld

Enkele afzonderlijke pagina’s uit Gitaren in beeld.

Op de afbeelding hierboven zie je enkele afzonderlijke pagina’s uit Gitaren in beeld. Als je op deze pagina bij bol.com op ‘inkijkexemplaar’ klikt, dan kun je daar deze en ook andere pagina’s uit het boek vergroot bekijken. Ook kun je de inhoudsopgave van Gitaren in beeld daar bekijken.

Gitaren in beeld bonus: vijf posters

Als een soort van ‘bonus’ zitten er vijf posters in Gitaren in beeld waarop de gitaarstambomen van de 5 meest invloedrijke gitaarmerken, namelijk: Gibson, Fender, Gretsch, Rickenbacker en Martin, staan afgebeeld.

Gitaren in beeld: leuk om cadeau te doen aan een gitaarliefhebber

Gitaren in beeld

Gitaren in beeld is uiteraard leuk om voor jezelf te kopen, om zo een goed beeld te krijgen van meer dan tweehonderd van de meest invloedrijke gitaarmodellen en gitaarmerken, maar daarnaast is het ook leuk om Gitaren in beeld cadeau te doen aan een (andere) gitaarliefhebber.

Als je toevallig op zoek bent naar een cadeau voor een gitaarliefhebber, en je naast Gitaren in beeld nog op zoek bent naar een ander cadeau, dan kun je een aantal leuke opties vinden in mijn artikel Gitaar cadeau: 14 leuke cadeaus voor een gitaarliefhebber.

Veel leesplezier gewenst!