Gitaarspelen voor dummies: verkrijgbaar als e-book en paperback

Gitaarspelen voor dummies

Voor als je op zoek bent naar het boek ‘Gitaarspelen voor dummies’ bespreek ik hieronder verschillende verkrijgbare varianten.

Gitaarspelen voor dummies is in de nieuwste versie verkrijgbaar als e-book, maar ook is Gitaarspelen voor dummies natuurlijk gewoon verkrijgbaar als paperback.

De kenmerkende ‘Voor dummies’-boeken, die inmiddels over zeer veel verschillende onderwerpen zijn verschenen, staan erom bekend dat ze mensen die nog niets, of niet veel, over een bepaald onderwerp weten in duidelijke taal kennis bijbrengen over dat onderwerp. Zo ook met Gitaarspelen voor dummies!

Gitaarspelen voor dummies e-book kopen

Gitaarspelen voor dummies

 

Titel: Gitaarspelen voor dummies
Verschenen: november 2017
Taal: Nederlands
E-book
Bekijken bij bol.com
€ 23,99

Deze editie van Gitaarspelen voor dummies, die in november 2017 verscheen, is verkrijgbaar als e-book en is zowel de nieuwste als de goedkoopste verkrijgbare variant.

In het boek Gitaarspelen voor dummies lees je alles wat je als (beginnende) gitarist moet weten over gitaarspelen. Niet alleen over het gitaarspelen zelf, maar ook over zaken die daarnaast van belang zijn zoals bijvoorbeeld het verzorgen en het stemmen van je gitaar.

Het boek stelt ter ondersteuning veel online video’s en audioclips ter beschikking.

Gitaarspelen voor dummies paperback kopen

Gitaarspelen voor dummies

 

Titel: Gitaarspelen voor dummies
Verschenen: juni 2016
Taal: Nederlands
Paperback
Bekijken bij bol.com
€ 29,99

Gitaarspelen voor dummies is goedkoper als je hem, zoals hiervoor besproken, als e-book koopt. Maar voor als je het fijner vindt om een fysiek boek in je handen te hebben is Gitaarspelen voor dummies ook gewoon als paperback verkrijgbaar.

Je leert met het boek Gitaarspelen voor dummies alles wat je als (startende) gitarist moet weten over het gitaarspelen. Naast het gitaarspelen zelf leer je ook dingen over belangrijke zaken die daarmee samenhangen, zoals het stemmen en de verzorging van je gitaar.

Dit boek stelt je ter ondersteuning verder veel online materiaal in de vorm van video’s en audioclips ter beschikking.

Zoals je hier bij bol.com in de reviews kunt zien zijn mensen die dit boek kochten tevreden over dit product, zo zegt men: ‘Ik ben zeer tevreden over dit artikel. Wat ik vooral goed vind: Goede kwaliteit, Voordelige koop, Duurzaam‘ en: ‘Boek dat je alle kneepjes van het vak leert. Stapsgewijs worden grepen en akkoorden verduidelijkt met voorbeelden.

Gitaarspelen voor dummies tweedehands kopen

Gitaarspelen voor dummies

Als je de hiervoor besproken versies van Gitaarspelen voor dummies te duur vindt, en je het boek liever zo goedkoop mogelijk op de kop tikt, dan kun je hier bij bol.com een kijkje nemen bij de tweedehands verkrijgbare varianten.
Afhankelijk van het actuele aanbod kan het zijn dat je een (vaak wat oudere) versie van Gitaarspelen voor dummies kan vinden die wat goedkoper is.

Gitaarspelen voor dummies in het Engels kopen

Gitaarspelen voor dummies

Voor het geval dat je Gitaarspelen voor dummies liever in het Engels koopt, bijvoorbeeld omdat Engels je moedertaal is, zijn er ook verschillende Engelse varianten verkrijgbaar.
Hier bij bol.com kun je verschillende verkrijgbare Engelse varianten van Gitaarspelen voor dummies bekijken.

Veel speelplezier gewenst!