Gitaarakkoordengids Phil Capone kopen

In dit artikel bespreek ik de Gitaarakkoordengids van Phil Capone, een gitaarakkoordengids waarin ruim 500 akkoorden geïllustreerd zijn opgenomen.

Inmiddels zijn er twee delen beschikbaar van deze Gitaarakkoordengids. Beide delen komen hieronder aan de orde, en ook zal ik aangeven waar deze gitaarakkoordengids in het Engels verkrijgbaar is voor als dat jouw voorkeur geniet.

Gitaarakkoordengids Phil Capone kopen

Gitaarakkoordengids

Titel: Gitaarakkoordengids
Auteur: Phil Capone
Ruim 500 akkoorden geïllustreerd
Taal: Nederlands
253 pagina’s
Bekijken bij bol.com
€ 17,50

In deze Gitaarakkoordengids van Phil Capone zijn ruim 500 gitaarakkoorden opgenomen die van pas komen voor uiteenlopende genres, van blues, jazz, country, soul of rock tot klassiek.

De gitaarakkoorden worden met duidelijke afbeeldingen en foto’s weergegeven, en zijn voorzien van een heldere uitleg.
Met een halsschema wordt telkens duidelijk weergegeven hoe je je vingers voor elk akkoord neer dient te zetten.
Deze gitaarakkoordengids is een zeer handig naslagwerk om alle akkoorden goed onder de knie te krijgen.

Gitaarakkoordengids

Hierboven zie je hoe deze Gitaarakkoordengids er aan de binnenkant uit ziet. Om de afbeeldingen groter te bekijken, en om nog enkele andere pagina’s uit deze gitaarakkoordengids te zien, kun je op deze pagina bij bol.com op ‘inkijkexemplaar’ klikken.

Dat mensen die deze Gitaarakkoordengids van Phil Capone kochten tevreden zijn over dit product kun je hier bij bol.com in de positieve reviews lezen. Zo zegt iemand daar bijvoorbeeld: ‘Ik ben zeer tevreden over dit artikel. Wat ik vooral goed vind: Goede kwaliteit, Voordelige koop, Duurzaam‘.

Gitaarakkoordengids Phil Capone deel 2 – de geheime akkoorden kopen

Gitaarakkoordengids

Titel: Gitaarakkoordengids 2
Auteur: Phil Capone
Ruim 500 nieuwe akkoorden geïllustreerd
Taal: Nederlands
256 pagina’s
Bekijken bij bol.com
€ 17,50

Deze Gitaarakkoordengids van Phil Capone is het vervolg op de hiervoor besproken gitaarakkoordengids. Omdat het eerste deel van deze gitaarakkoordengids erg populair was is er een tweede deel van deze gitaarakkoordengids uitgebracht.

Deze Gitaarakkoordengids bevat nog eens ruim 500 nieuwe akkoorden voor uiteenlopende stijlen, van jazz, blues, akoestisch, country, rock tot soul, zodat je jouw kennis over gitaarakkoorden nog verder uit kunt breiden.

Net als in het eerste deel van deze gitaarakkoordengids worden de gitaarakkoorden met duidelijke afbeeldingen en foto’s weergegeven, en zijn de akkoorden voorzien van een heldere uitleg.
Met een diagram wordt voor alle akkoorden duidelijk geïllustreerd hoe je je vingers op de hals van je gitaar dient te plaatsen.

Dat mensen ook over deze gitaarakkoordengids tevreden zijn kun je hier bij bol.com lezen in de reviews. Zo zegt men daar: ‘Duidelijk en begrijpelijke taal. mooi geïllustreerd.‘ en ‘Een prachtboek, echt een hebbedingetje. Met dit boek ben ik wel even bezig !

Gitaarakkoordengids Phil Capone in het Engels kopen

Gitaarakkoordengids Phil Capone

Misschien wil je de Gitaarakkoordengids liever in het Engels, omdat dat bijvoorbeeld je moedertaal is. Beide hiervoor beschreven delen van de Gitaarakkoordengids van Phil Capone zijn ook in het Engels beschikbaar, maar dan onder de naam Guitar Chord Bible.

De Engelse versie van deel 1 van de Gitaarakkoordengids kun je hier bij bol.com vinden. De Engelse versie van deel 2 van de Gitaarakkoordengids kun je hier bij bol.com bekijken.

Veel speelplezier gewenst!