Fast track gitaar 1 kopen: leer gitaar spelen

In dit artikel bespreek ik Fast track gitaar 1, een boek waarmee je door middel van zelfstudie gitaar kunt leren spelen.
Daarnaast bespreek ik ook het vervolg, Fast track gitaar 2, en een aanvullend deel dat goed van pas kan komen: Fast track gitaar akkoorden & toonladders.

Fast track gitaar 1 kopen

Fast track gitaar 1

Titel: Fast track gitaar 1
Auteurs: B. Neely en J. Schroedl
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 48
Inclusief CD

Fast track gitaar 1 is een boek voor iedereen die gitaar wil leren spelen door middel van zelfstudie. Fast track gitaar 1 is geschikt voor zowel akoestische als elektrische gitaar.

Zoals de naam ‘Fast track gitaar 1’ doet vermoeden leer je met de methode uit dit boek in vrij rap tempo gitaar spelen.

Alle dingen die je als beginner moet leren komen aan bod, van akkoorden, toonladders, riffs en licks tot notenleer en tablatuur.

Ook komen er blues-, folk- en rockstijlen aan de orde door middel van 73 songs en voorbeelden.

Er wordt een CD meegeleverd, waarmee de dingen die je in het boek leert worden verduidelijkt en aangevuld. Zo kun je horen hoe bepaalde dingen horen te klinken en ontwikkel je jouw ritmegevoel en luistervaardigheid.

Fast track gitaar 1 is zowel bij bol.com als bij bax-shop.nl verkrijgbaar.

Via de bovenstaande links kun je meer lezen over Fast track gitaar 1. Ook kun je daar reviews vinden waaruit blijkt dat mensen die Fast track gitaar 1 kochten tevreden zijn over dit product.

Vervolgdeel en aanvulling op Fast track gitaar 1

Na Fast track gitaar 1 is er een tweede deel, Fast track gitaar 2, uitgebracht. Hieronder zal ik dit deel bespreken.
Ook is als aanvulling op Fast track gitaar 1 en 2 Fast track gitaar akkoorden & toonladders verschenen. Ook dit deel komt hieronder aan de orde.

Vervolg op Fast track gitaar 1: Fast track gitaar 2 kopen

Fast track gitaar 1

Titel: Fast track gitaar 2
Auteurs: B. Neely en J. Schroedl
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 48
Inclusief CD

Fast track gitaar 2 is het vervolg op Fast track gitaar 1. Ook dit vervolg op Fast track gitaar 1 is weer een boek gericht op zelfstudie, en leert je in rap tempo veel nieuwe dingen.

In dit deel wordt meer ingegaan op barré akkoorden, power chords, slides, bends, pull-offs, hammer-ons, riffs, toonladders en toonsoorten.

In dit boek komen verder 92 songs en voorbeelden aan de orde.

Bij Fast track gitaar 2 wordt, net als bij Fast track gitaar 1, als aanvulling op het boek een CD meegeleverd. Dit zorgt er onder andere voor dat je de juist wijze van spelen aanleert.

Aanvulling op Fast track gitaar 1 en 2: Fast track gitaar akkoorden & toonladders kopen

Fast track gitaar 1

Titel: Fast track gitaar akkoorden & toonladders
Auteurs: B. Neely en J. Schroedl
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 64
Inclusief CD

Als aanvulling op Fast track gitaar 1 en Fast track gitaar 2 is Fast track gitaar akkoorden & toonladders een goede optie.

In dit boek zijn meer dan 1400 akkoorden opgenomen. Ook komt de opbouw van toonladders en modi aan de orde, en is er een jamsessie in dit deel van Fast track gitaar opgenomen met akkoordenschema’s die veel worden gebruikt.

Ook bij dit deel van Fast track gitaar wordt weer een CD meegeleverd.

Fast track gitaar 1, 2 of Fast track gitaar akkoorden & toonladders: leuk om cadeau te doen

Fast track gitaar 1

Fast track gitaar 1, Fast track gitaar 2 en Fast track gitaar akkoorden & toonladders.

Je kunt Fast track gitaar 1, 2 of Fast track gitaar akkoorden & toonladders natuurlijk voor jezelf kopen, maar het is ook leuk om een of meerdere delen cadeau te doen aan iemand die ze kan gebruiken.

Mocht je toevallig op zoek zijn naar een cadeau voor een gitaarliefhebber, en ben je naast Fast track gitaar 1 of een van de andere delen ook nog op zoek naar een ander cadeau, dan kun je een aantal leuke opties vinden in mijn artikel Gitaar cadeau: 14 leuke cadeaus voor een gitaarliefhebber.

Veel speelplezier gewenst!