1001 gitaren: boek over 1001 gitaren die je gespeeld moet hebben!

1001 gitaren die je gespeeld moet hebben

Dit boek over 1001 gitaren die je gespeeld moet hebben is een ode aan de gitaar.

Het boek 1001 gitaren is een boek over 1001 gitaren die je gespeeld moet hebben, zo lees je in de ondertitel van het boek.
Vanaf ongeveer twee eeuwwisselingen geleden hebben gitaren echt hun stempel gedrukt op allerlei verschillende muziekgenres. De gitaar groeide uit tot een veelzijdig en zeer belangrijk instrument dat nu niet meer weg te denken is uit de muziekgeschiedenis.
Dit boek over 1001 gitaren die je gespeeld moet hebben is een ode aan dit veelzijdige en invloedrijke instrument. Allerlei belangrijke gitaren worden in het boek 1001 gitaren besproken.
Dit boek over 1001 gitaren die je gespeeld moet hebben is daarom een zeer leuk boek voor gitaarliefhebbers.

Dit boek over 1001 gitaren die je gespeeld moet hebben is in een aantal varianten beschikbaar:
– In het Nederlands: bekijk bij bol.com >>>
– In het Engels als hardcover: bekijk bij bol.com >>>
– In het Engels als paperback: bekijk bij bol.com >>>
– Als e-book (Engels): bekijk bij bol.com >>>

1001 gitaren: boek over 1001 gitaren die je gespeeld moet hebben kopen

1001 gitaren die je gespeeld moet hebben

Titel: 1001 gitaren die je bespeeld moet hebben!
Auteur: Terry Burrows
Taal: Nederlands
Voorzien van illustraties in kleur
Hardcover
960 pagina’s
Bekijk meest actuele prijs bij bol.com

De bovenstaande versie van dit boek over 1001 gitaren die je gespeeld moet hebben is de Nederlandstalige versie. Daarnaast is dit boek over 1001 gitaren die je gespeeld moet hebben, zoals ik eerder al heb aangegeven, ook verkrijgbaar in het Engels als hardcover, paperback en e-book. Deze drie andere versies van dit boek over 1001 gitaren die je gespeeld moet hebben komen verderop aan bod.

Klik op de knop in de bovenstaande tabel om de meest actuele prijs van de Nederlandse versie van dit boek over 1001 gitaren die je gespeeld moet hebben te bekijken bij bol.com.

1001 gitaren, over 1001 gitaren die je gespeeld moet hebben, is een flink boek waar je wel een tijdje leesplezier van hebt.
1001 gitaren telt 960 pagina’s, en is voorzien van kleurenfoto’s van besproken instrumenten.

1001 gitaren die je gespeeld moet hebben

Enkele pagina’s uit dit boek over 1001 gitaren die je gespeeld moet hebben. Bekijk het boek hier bij bol.com.

Op deze pagina op bol.com kun je als je op ‘Inkijkexemplaar’ klikt een paar bladzijdes van de Nederlandstalige versie van dit boek over 1001 gitaren die je gespeeld moet hebben bekijken. De bladzijdes die je daar kunt bekijken zijn echter niet heel helder zichtbaar. Wil je daarom meer en beter leesbare pagina’s van dit boek over 1001 gitaren die je gespeeld moet hebben kunnen bekijken, dan kun je als je op deze pagina op bol.com op ‘Inkijkexemplaar’ klikt aardig wat pagina’s inzien van het Engelstalige e-book. Zo krijg je een indruk van hoe 1001 gitaren er aan de binnenkant uit ziet.

Ook kun je op deze pagina bij bol.com wat reviews bekijken van mensen die dit boek over 1001 gitaren die je gespeeld moet hebben kochten. Zoals iemand het daar zegt is het een: ‘Leuk boek voor iedereen die geïnteresseerd is in gitaren‘.

1001 gitaren die je gespeeld moet hebben in het Engels kopen

1001 gitaren die je gespeeld moet hebben

Titel: 1001 guitars
Auteur: Terry Burrows
Taal: Engels
Voorzien van illustraties in kleur
960 pagina’s
Verkrijgbaar als hardcover of paperback:
1001 gitaren die je gespeeld moet hebben

De Engelstalige hardcover uitgave van dit boek over 1001 gitaren die je gespeeld moet hebben.

Voor als je dit boek over 1001 gitaren die je gespeeld moet hebben liever in het Engels hebt is er ook een Engelstalige versie beschikbaar. De Engelstalige versie van 1001 gitaren is als hardcover of paperback verkrijgbaar.
Klik op de knoppen in de bovenstaande tabel om de meest actuele prijs van de Engelstalige versie van dit boek over 1001 gitaren die je gespeeld moet hebben als hardcover of paperback bij bol.com te bekijken.
Op het moment van schrijven is de paperback-versie van 1001 gitaren € 10,99 goedkoper dan de hardcover-versie.

Er is ook een Engelstalig e-book verkrijgbaar van dit boek over 1001 gitaren die je gespeeld moet hebben. Dat e-book komt hierna aan de orde, je kunt het hier bekijken op bol.com.
Van het e-book kun je als je op deze pagina op bol.com op ‘Inkijkexemplaar’ klikt een aantal pagina’s inzien, zodat je een indruk krijgt van de inhoud van dit boek over 1001 gitaren die je gespeeld moet hebben.

1001 gitaren die je gespeeld moet hebben als e-book (Engels) kopen

1001 gitaren die je gespeeld moet hebben

Titel: 1001 guitars to dream of playing before you die
Auteur: Terry Burrows
Taal: Engels
Voorzien van illustraties in kleur
E-book
Bekijk meest actuele prijs bij bol.com

Zoals gezegd is dit boek over 1001 gitaren die je gespeeld moet hebben ook verkrijgbaar als e-book. Dit e-book is Engelstalig, en is op het moment van schrijven een stuk goedkoper dan de verschillende papieren versies van 1001 gitaren.
Klik op de knop in de bovenstaande tabel om de meest actuele prijs van dit e-book over 1001 gitaren die je gespeeld moet hebben te bekijken bij bol.com.

Als je op deze pagina op bol.com op ‘Inkijkexemplaar’ klikt kun je aardig wat pagina’s van het e-book inzien, zodat je een indruk krijgt van hoe dit boek is opgebouwd en hoe het is geschreven.

1001 gitaren die je gespeeld moet hebben: leuk om cadeau te doen

Dit boek over 1001 gitaren die je gespeeld moet hebben is natuurlijk leuk om voor jezelf te kopen, maar het is ook leuk om dit boek aan een andere gitaarliefhebber cadeau te doen.

Ben je op zoek naar een cadeau voor een gitaarliefhebber, en zoek je naast dit boek over 1001 gitaren die je gespeeld moet hebben ook nog een ander cadeau voor die persoon, dan kun je een aantal leuke cadeaus vinden in mijn artikel Gitaar cadeau: 14 leuke cadeaus voor een gitaarliefhebber.

Bekijk dit boek over 1001 gitaren die je gespeeld moet hebben:
– In het Nederlands: bekijk bij bol.com >>>
– In het Engels als hardcover: bekijk bij bol.com >>>
– In het Engels als paperback: bekijk bij bol.com >>>
– Als e-book (Engels): bekijk bij bol.com >>>

Veel leesplezier gewenst!